Politika

UŽAS: Beogradu ne ginu Irena ili Siniša – šanse 50:50!

Najavljuje se rekonstrukcija Vlade, Ana čeka red ispred Aleksandrove kancelarije da dobije upustva šta i kako, a u sve se umešala i priča o novom gradonačelniku srpske prestonice.

Međutim, Beograđani već sada mogu da počnu da brinu, jer od svih očajnih kandidata koje je u kampanji predstavio SNS, Aleksandar će se najverovatnije odlučiti ili za Sinišu Malog ili za nekadašnju “Mis Parlamenta” – Irenu Vujović!

Dakle, Beograđani će za budućeg gradonačelnika imati najvećeg lopova i muljatora koga je Skupština grada Beograda ikad videla:

ili će dobiti starletu bez dana radnog iskustva izvan politike i diplomom sa privatnog fakulteta, koja u slobodno vreme voli da kači provokativne slike po društvenim mrežama:

Scenario u kome se Irena i Siniša bore za čelno mesto u Beogradu može da poremeti jedino Aleksandar, ako odluči da umesto jednog od ministara u Vladi, Dušana Vujovića ili Gorana Kneževića postavi Malog. Međutim, kako kažu izvori bliski vlastima, za to šanse nisu toliko velike.

Beograđane tako vrlo verovatno čekaju teški dani – jer kada morate da birate između Siniše i Irene, to je izbor, kako to naš narod kaže – između zlog i goreg!

Comments

comments