Društvo

UŽAS U BEOGRADU: Razbojnici provalili u kuću, majku savladali, ćerku vezali selotejpom, oteli torbu sa parama

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N.D. (1989) i A.Š. (1995) zbog sumnje da su počinili krivično delo razbojništvo.

Sumnja se da su 17. aprila ove godine u Kaluđerici, u ranim jutarnjim satima, provalili u kuću sedamdesetdevetogodišnje žene, koja tu živi sa ćerkom, i napali ih.

Kako se sumnja, nakon što su nasilno ušli u kuću, oni su oborili četrdesetšestogodišnju ćerku na pod i vezali je selotejp trakom, nakon čega je jedan od osumnjičenih vlasnicu kuće, koja je u tom trenutku izašla iz sobe, fizički odgurao u sobu i oborio na krevet. Sumnja se da su sa kreveta uzeli torbu u kojoj se nalazilo 20.000 dinara, 105 evra, mobilni telefon i dokumenta, nakon čega su pobegli.

Policija je prilikom pretresa stana u kojem boravi osumnjičeni A.Š. pronašla pištolj i protiv njega će biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu prozvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Izvor: Infobrif)

Comments

comments