Društvo

Vapaj stanovnika Odžaka: “Naprednjaci NAS SATIRU”

U inbox su nam stigli apeli stanovnika Odžaka, koji iz opravdanih razloga žele da ostanu anonimi (imena poznata redakciji) da objavimo krajnje neizdrživu situaciju u kojoj se nalaze, a čije interese bukvalno nema ko da zastupa.

Život u Odžacima postaje nemoguć, iz ovog mesta beži svako ko se spasiti može, a naprednjačko “zlatno doba” bukvalno briše sve pred sobom.

Sud su izmestili, zaposlene prebacili u Kulu i Sombor bez ikakvih povećanja primanja, dok zgrada zvrji prazna i u njoj su ostali samo čuvari (zbog čega postoje ovi troškovi niko ne zna).

Osim toga SNS zatvara i socijalno i poresku upravu, pa će stanovnici ovog mesta i za najobičnije overe i potvrde morati putovati u Sombor koji je udaljen preko 30km, a sve zbog navodnog “smanjenja troškova”.

“Nama građanima su ustanove jako važne u našem mestu, a osim suda zatvorili su nam i porodilište” kažu naši sagovornici iz Odžaka.

“Ovde ima mladih ljudi ali su svi poplašeni od strane SNS i ucenjeni.Ako nisu u SNS gube posao ( iako im sns nije ni dao posao, imali su ga i pre njih) .
Svi su protiv zatvaranja socijalnog i poreske uprave ali nesmeju ništa da kažu jer ce dobiti otkaz.Ja govorim ljudima da im to radi stranka za koju su glasali ali ako nemozete ništa drugo bar govorite javno šta nam rade. Ne vidim sta drugo mozemo.” – očajni su stanovnici ovog mesta.

Ima li iko mogućnosti da reaguje i da utiče da se situacija u Odžacima barem malo popravi ne znamo, ali nažalost i ne verujemo, jer kao što bi lideri naprednog kartela rekli – za sve ovo je narod glasao na izborima.

 

 

 

 

Comments

comments