Društvo

(VIDEO) ARANĐELOVAC: Maske protiv smrada SNS funkcionera

Opozicija u Aranđelovcu danas je građanima delila zaštitne maske protiv neprijatnog mirisa koji se ovim gradom širi iz kamiona javnog komunalnog preduzeća “Bukulja” i na koji se u velikom broju žale meštani ovog mesta.

Jedni od inicijatora performansa, SNP “Naši” u izjavi na naš portal izjavili su:

Već više od dva meseca opozicija u Aranđelovcu prikuplja potpise građana za očuvanje planine Venčac koja se uništava od strane firme Bekament koja je bliska Srpskoj naprednoj stranci.

Svakog petka održava se štand u centru grada na kojem se može potpisati peticija, ali je upriličena i izložba sa fotografijama koliko je Aranđelovac propao za vreme vladavine SNS-a i predsednika opštine Bojana Radovića. Vrhunac skandala je objava fotografija poslanika SNS-a Milosava Milojevića na gliseru u Rafailovićima na kojem je sa vlasnikom firme Bekament Aleksandrom Acom Čolovićem.

Danas je opozicija delila maske građanima protiv smrada koji se oseća iz opštine, a predsednik SNP “Naši” Ivan Ivanović koji je Aranđelovčanin je u izjavi za lokalnu TV Sunce rekao da se iz opštine oseća smrad lopovluka, prevare, korupcije i propasti Aranđelovca.

Kako je izgledala konferencija pogledajte u snimku ispod:

Comments

comments