Zabava

(VIDEO): Da li nam RTS ovo šalje neke “tajne poruke”?

Zaista, kako drugačije objasniti ovu najavnu špicu koja se danima vrti na kanalima javnog servisa?

Da li gledate domaće filmove i serije na RTS-u? Jubilarnu 5678 reprizu istih likova i replika u poslednjih 30 godina?

Nadamo se da pazite koliko – toliko na svoje mentalno zdravlje i da u širokom luku obilazite “medijski javni servis” i sve njegove programe, jer teško je odlučiti se između dva zla – dnevnika, informativnih i političkih emisija (koje izgledaju kao i ih uređuje lično Vučićeva savetnica za medije Suzana Vasiljević) i novih repriza “Boljeg života”, “Porodičnog blaga” i sličnih “bisera” domaće tv produkcije.

PROČITAJTE JOŠ: SVAKA ČAST: GRAĐANI POŽEGE VEĆ GODINU DANA PROTESTUJU PROTIV VLASTI

Elem, da ne bi sve bilo tako tamno i hejterski, danas ćemo, za promenu, pohvaliti RTS. Neko ko radi u montaži u Takovskoj 10 nas je prijatno iznenadio ovom najavom za seriju domaćih filmova.

Pogledajte o čemu se radi:

https://twitter.com/Fermantwitt/status/1096149753975451649

Izmontirano ovim redom i sa upotrebom baš ovih replika koje ste mogli da čujete iznad: smrt fašizmu (naprednjačkom?), “strašno je to što mi danas preživljavamo”, “bezakonja i nasilja ima mnogo”, “jel još uvek veruješ da tvoja stranka mora da spašava Srbiju”, “ceo pošteni svet ga zove demon Srbije”, “teži ste mi vi nego što je bila turska vlast”, “ustali smo za pogažena prava naroda”, “mi, ljudi, moramo da se borimo”, “to nije rulja, to je narod”…da li vas podsećaju na nešto? I nekoga?

Možda na Srbiju u 2019. godini?

A možda je, kako to piše na špicama nekih filmova i serija “svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima – slučajna”?

PROČITAJTE JOŠ: DESETINE AUTOBUSA DOVLAČILE LJUDE NA VUČIĆEV MITING U ŠAPCU

Ako je neko ovo uradio svesno i sa namerom da makar malo (čak i kroz sublimirane poruke) probije mrak na RTS-u, toj osobi kažemo: svaka čast!

A je ovo sve ispalo slučajno – bar nek se naprednjaci, Aleksandar i njegovi doglavnici nerviraju posle ove najavne špice i ovog teksta, jer će im sada ući “crv” i pitaće se da li se to i “medijski javni servis” polako okreće protiv njih…

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): VUČIĆEV FIJASKO U MAČVI!

Comments

comments