Društvo

(VIDEO) Dejan Đukić: “Boriću se do kraja – po cenu života”!

U poslednjih nekoliko meseci pažnju javnosti privukao je Sindikat zaposlenih policije, na čijem je čelu gospodin Dejan Đukić.

Ovaj sindikat je nedavno predao Tužilaštvu dokumenta koja, kako kažu, na 1600 strana dokazuju da Srpska napredna stranka krade izbore svake godine, jer u biračkom spisku i dalje ima imena preminulih i lica koja ne žive trenutno u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ: KRUŠEVAC, UŽICE I POŽAREVAC KREĆU U PETAK SA PROTESTIMA!

Ova situacija nije od juče, ali se pod vlašću Srpske napredne stranke pojavljuje toliko čudnih rezultata i situacija tokom svakih izbora, da je svako, ko iole prati šta se dešava na izborima, morao da posumnja da ovde nešto debelo nije u redu.

PROČITAJTE JOŠ: FILOZOFSKOM SE PRIDRUŽIO I FPN: PROFESORI PODRŽALI PROTESTE!

Dejan Đukić je sada, sa svojim kolegama iz Sindikata, predao dokaze za ove mutne radnje i organizovao proteste koje se svaki dan (16) održavaju ispred suda u Katanićevoj ulici na Vračaru.

ГРАЂАНИ СРБИЈЕ!!!17-ог ЈАНУАРА 2019-те године стиже нам у посету ПРЕДСЕДНИК РУСКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ…

Posted by Sindikat Zaposlenih Policije on Monday, December 31, 2018

Čuli smo se danas sa Dejanom i on će se javnosti tokom narednih dana obratiti putem Gerile. Dejan se, kako nam je rekao, trenutno nalazi pod velikim pritiscima zbog svoje borbe za pravdu. Policijske strukture su se okrenule protiv njega, zabranjeno mu je da se leči na VMA, iako je već počeo lečenje zbog ozbiljnih zdravstvenih problema.

Ipak, Dejan je poručio da od ove borbe neće odustati, čak i po cenu života!

Kako je izgledao poslednji za sada proteste Sindikata zaposlenih policije u Katanićevoj, pogledajte na snimku ispod.

NARODE SRBIJE, PRIJATELJI, KOLEGE, POZNANICI DANASNJA MOJA PORUKA DRZAVI I VRHU MOZETE ME UBITI, MOZETE ME UHAPSITI, VEC ME UBIJATE STO NE DOZVOLJAVATE DA SE LECIM IAKO SAM TESKO BOLESTAN, JA STITIM USTAV, ZAKON, NAROD, TUZILASTVO I INSTITUCIJE. UZMITE MI ZIVOT, UHAPSITE ME NECU SE POVUCI JER STITIM SVE NAPRED KAKO MI JE NALOZIO USTAV I ZAKON. GRADJANI NARODE OVO JE MOJA ZAKLETVA VAMA, PODELITE OVAJ LINK TREBA DA SE CUJE ISTINA.

Posted by Sindikat Zaposlenih Policije on Monday, January 21, 2019

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆEV KUM I NJEGOVA ŽENA VLASNICI 2 VILE VREDNE 4 MILIONA!

Comments

comments