Politika

(VIDEO) Dragan Đilas odgovorio Vesiću: “NISAM BEŽAO OD MILOŠEVIĆA, PA NEĆU NI OD VAS”

Nastavljena je polemika u nečemu što treba da bude skupština grada “Beograda”. Treba, a nije jer naprednjački odbornici predvođeni nečim što bi trebalo da bude “zamenik gradonačelnika” uspešno urušavaju celokupan sistem i sprovode svoju brutalnu pljačku.

Pisali smo već danas kako će Beograđani platiti čak 99 miliona za ispaljivanje vatrometa, što je samo kap u moru otimanja “gospodina” Vesića i družine oko njega.

Sednicu je iskoristio i jedan od lidera “Saveza za Srbiju” i nekadašnji gradonačelnik, Dragan Đilas, da odgovori o, malo je reći sramotnim optužbama oko toga da iza građanskih protesta u Beogradu stoji Ramuš Haradinaj.

Da podsetimo samo, Vučićeva “Srpska lista” je u koaliciji sa tim istim Ramušom Haradinajom. Vučić sa njim dogovara takozvano “ragraničenje” i Vučićeva vlast je ta koja nije poslala adekvatnu dokumentaciju Francuskoj kada je ovaj zločinac bio uhapšen po Interpolovoj poternici koju je Srbija raspisala.

Gorana Vesića bi u nekom paralelnom univerzumu bilo sramota, jer u ovom to osećanje ne poznaje, ali je svakako važno da što više ljudi vidi i zapamti odvratne i veoma prljave trikove kojima se naprednjački kartel služi kako bi opstao na vlasti i nastavio da uspešno sprovodi svoju pljačku.

Comments

comments