Društvo

(VIDEO): Đuka pokušao da odbrani Danila, pa ispao glup: “I ja se družim sa kriminalcima, pa šta”?!

Vladimir Đukanović, poslanik SNS-a u Skupštini Srbije poznat je po tome što ima svoje televizijske emisije u kojima uglavnom vodi bitke protiv svakog ko ne misli kao njegov šef Aleksandar Vučić. Poslanik Đukanović (u nekim krugovima poznat i po svom nadimku – Đuka Bizon) često ne bira reči kojim će da zaštiti vođu i partiju, a ponekad bi bilo bolje da malo razmisli pre nego što progovori. Da ne bi ispadao ovoliko glup!

PROČITAJTE JOŠ: U SUBOTU, U MINUT DO 12: PROTEST ZA ODBRANU BEOGRADSKE ŽELEZNIČKE STANICE!

Naime, naš portal je u ponedeljak popodne prvi objavio priču o tome kako je mlađi Vučić tokom utakmice između Srbije i Kostarike na Svetskom prvenstvu navijao u društvu nekoliko osuđenih kriminalaca. Priča se prošilira po društvenim mrežama, uskoro su o svemu pisali i drugi mediji, a čak se i Aleksandar Vučić osvrnuo na sve i u svom dobro poznatom maniru penio o tome kako ga napadaju sa svih strana i kako više niko ne sme da mu dira porodicu i tako dalje.

Ovde bi valjalo napomenuti samo jednu stvar: članovima Vučićeve porodice koji se ne druže niti imaju kontakte sa kriminalom i kriminalcima – niko se ni ne bavi. On bi, ipak, kao predsednik države trebalo da zna će zbog njegove funkcije svi njemu bliski ljudi dobijati medijsku pažnju. To je tako svugde na svetu. U ovoj priči o Danilu apsolutno ništa nije izmišljeno. A to što mu se sin druži sa kriminalcima – dovoljno valjda govori o tome kakav je roditelj Aleksandar Vučić.

PROČITAJTE JOŠ: MALI, ALI BAHATI: PUPS JE 10 GODINA UZ SVAKU VLAST I DOBIJA SVE ŠTO POŽELI!

No, da se vratimo na Đuku. Kao verni SNS-ov vojnik, Đuka je pokušao da odbrani mladog Danila. Vrhunac njegovog malo dužeg monologa je da je Đuka rekao kako se i on poznaje i rado pozdravlja i viđa sa ljudima iz kriminalnog miljea, i da ne vidi problem u tome što se Danilo druži sa takvim osobama.

Uostalom, kompletnu Đukinu monodramu možete videti u videu ispod:

https://www.youtube.com/watch?v=FaZpVyxOmQI

Danilu bi svakako bilo bolje da ga ne brane Vladimir Đukanović i slični jer: koga Đuka brani – tom ni pakao neće teško pasti.

PROČITAJTE JOŠ: MUP VODE STARLETE I NAVIJAČI, NIJE ČUDO ŠTO NAM ULICE IZGLEDAJU KAO RATNA ZONA!

Comments

comments