Društvo

(VIDEO) DNO: Pogledajte kako Vesić naređuje voditeljki koje pitanje da mu postavi

Televizija Pink – najodvratnije mesto verovatno pod celokupnim medijskim nebom u univerzumu, ali i pored svih objavljenih gadosti ne prestaju da iz dana u dan tonu sve dublje.

Pre neki dan je gost jutarnjeg programa bio Goran Vesić i kada se spomene jutarnji program sa Sarapom nekako malo je za očekivati da mogu dodatno neprijatno da iznenade, ali ipak su nažalost u tome uspeli.

Ako pogledate video snimak na otprilike 8 sekundi (malo pojačajte ton) čuće te kako zamenik gradonačelnika Beograda govori voditeljki “Pitaj me za zakon o zakonjenju”!

Naravno, neka 3 minuta kasnije, Dea postavlja to pitanje a Vesić kao iz topa kreće da sipa laži i pripremljene idiotizme.

Taj deo snimka nećemo okačiti, ako neko baš hoće da bude toliki mazohista, na youtube-u je dostupno celo gostovanje – ne preporučujemo.

Da li je ovo samo dokaz da su Vesić i ona 2 kvazivoditelja toliko glupi pa ne umeju da pripreme pitanja pre početka emisije, ili jednostavno toliko bezobrazni da ih više ni najmanje nije briga da bar odglume normalnu emisiju ne znamo, ali i nije toliko bitno.

Bitno je ne gledati pink. Ni danas ni nikad.

Comments

comments