Politika

(VIDEO): Ivan Ivanović uhvatio Vučića u laži

“Šetajte do mile volje, ja vam nijedan zahtev neću ispuniti. Može pet miliona da vas se skupi – nikad”.

Rečenica gore pripada, pa znamo već svi dosta dobro – kome.

Taj neko sa inicijalima A.V. je ovo izjavio pre MANJE OD MESEC DANA. A onda se dogodio protest prošle nedelje u Beogradu i dolazak građana ispred Studija B.

Posle toga usledio je neočekivan obrt u Vučićevoj retorici: odjednom je u toj grupi koja protestuje i “neki pristojan svet” koga “treba saslušati”.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO): POJAVIO SE NOVI DOKAZ DA JE VUČIĆ ŠTITIO MITROVIĆEVOG SINA POSLE SAOBRAĆAJKE!

Tako brz i nagli okret AV-a je možda pomalo i začudio, pošto smo očekivali da će on malo više da zapeni i da ponovo pošalje pretnje svima koji ne misle kao on, kako je već to bilo toliko puta u prošlosti.

Međutim, verovatno je i on shvatio da ga ovi protesti koji se trenutno odigravaju u Srbiji mogu ozbiljno ugzoriti, pa je rešio da “spusti loptu”.

Ipak, Ivan Ivanović, poznati voditelj koji je posle preuzimanja TV Prva od strane Kopernikusa i ljudi bliskih SNS-u odlučio da ode sa ove televizije – rešio je da podseti AV-a šta je sve izjavljivao pre nešto manje od mesec dana.

Ovo je dobar podsetnik za sve nas: da znamo kako je pričao i kojojm brzinom je menjao svoje stavove dok je bio na vlasti.

PROČITAJTE JOŠ: PROTESTI KREĆU I U NIŠU, PRVI JE SUTRA U 18H!

Nadamo se da njegove laži iz ovog i sličnih naručenih intervjua nećemo morati da slušamo još dugo…

PROČITAJTE JOŠ: BRAVO VULINE: MINISTARSTVO ODBRANE PRED BANKROTOM!

Comments

comments