Društvo

(VIDEO) Kako je Marić (još jednom) dokazao da je sluga Aleksandra Vučića

Juče smo posle ko zna koliko vremena na televiziji sa nacionalnom frekvencijom imali prilike da vidimo i lidera jedne opozicione stranke (kada kažemo opozicione, ne mislimo na one koji se samo tako predstavljaju).

Naime, u jutarnjem programu “srećne” televizije gostovao je Zoran Živković, predsednik Nove Stranke i tom prilikom je govorio o Zoranu Đinđiću i novoj knjizi posvećenoj pokojnom premijeru Srbije.

Zoran je takođe pokušao da iskoristi svaki momenat da ukaže i na katastrofalan rad ove nakaradne vlasti, nećemo se dublje upuštati u analizu gostovanja, kompletan video snimak (ukoliko već niste) možete pogledati na kraju teksta. Ono što je svakako svima upalo u oko jeste “potpuno neočekivano” ponašanje Milomira Marića koji je još jednom pokazao da je pao na samo dno novinarstva i da je njegova jedina uloga u toj emisija bila da brani svog najčešćeg domaćina u “Ćirilici”.

Koliko je bolesno i užasno bilo, videlo se na samom početku emisije kada je gospodin Živković spomenuo nepostojeći metro, nakon čega se “voditelj” ekspresno ubacio sa opaskom “pa nemoj o tome”. Pokušavao je Marić da ga isprovocira i odgovori na svaku Zoranovu kritičnu rečenicu, kao da je  on predsednik SNS-a i kao da su loši rezultati vlasti njemu lično upućeni.

Kada nije uspeo u tome, poslužio se standardnom triku koji SNS kartel sprovodi, a to je – napadaj protivnika koji nije tu. I to je najgori deo emisije bio.

Nakon gostovanja Živkovića, u emisiju je došla Aja Jung. Marić je na početku njoj čestitao uspeh na beogradskim izborima (kao da je iko u Beogradu, osim možda njene najuže familije, glasao za tu listu zbog Krtolice), a posle toga dodao i komentar:

Ovo nije bilo u prenosu, ali Zoran Živković mi je rekao da poseduje (poslanički) imunitet i može da me ošiša u studiju, a da pri tom ne odgovara. Ko gubi, ima pravo da se ljuti.

Sve u svemu, sve pohvale Zoranu na gostovanju i što je (kako je sam rekao, nažalost) gostovao na Vučićevoj televiziji, a za sve koji su propustili, kompletan snimak možete pogledati ovde.

 

Comments

comments