Politika

(VIDEO) KLASIČAN NOKAUT: Marinika bukvalno u minuti uništila laži Maje Gojković

Sinoć su gosti emisije “Da možda ne” bili Marinika Tepić, Maja Gojković i još jedan da se slobodno izrazimo potpuno nebitan čovek iz SPS-a koji se odaziva na ime Neđo Jovanović.

Cela emisija je dostupna na internetu ukoliko ste propustili, a mi smo izdvojili svakako po našem mišljenju najupečatljiviji deo od skoro 2 minuta gde se vidi sva nemoć predsednice Narodne Skupštine i žene koja je promenila najviše stranaka u novijoj srpskoj istoriji.

Naime u tom momentu se rasprava vodila o nedavnim dešavanjima u Rakiti, to je znate i sami ono mesto gde lokalno stanovništvo nedeljama pokušava da odbrani svoju reku od inkvizicije naprednjaka i njihovih bahatih investitora, a nedavno je u incidentu čak i brutalno pretučen Dragan Iliev.

Marinika je upozorila da je situacija dramatična i da preti eskalacija nasilja, što je Gojkovićeva jedva dočekala da pokrene jedini spin koji zna, a to je da se opozicija isključivo bavi pretnjama linčom, silovanjem, nasiljem, ali onda je usledio brutalan odgovor.

Kako je to izgledalo, kako se “naša Maja” zapetljala i kako je doživela potpuni debakl obavezno pogledajte u klipu ispod. Mi jesmo više puta i sve što možemo reći – i nas je sramota njene sramote.

Puna podrška za narod u Rakiti u borbi za svoj život.

https://twitter.com/Radio_Films/status/1078521651380305920

Comments

comments