Društvo

(VIDEO) Kukavica: Kako se Dragan J. Vučićević uplašio pitanja i POBEGAO sa Đilasove konferencije!

Dragan Vučićević, glavni i odgovorni urednik lista Informer iskoristio je konferenciju Saveza za Srbiju na kojoj je predstavljeno deset novih članica Saveza, da pita Dragana Đilasa zašto misli da on (Vučićević) treba da ide u zatvor, aludirajući na krivičnu prijavu koju je Đilas nedavno podneo protiv njega.

PROČITAJTE JOŠ: SAV LJUDSKI TALOG JE TAMO: UBICA I SILOVATELJ JE FUNKCIONER SNS!

Đilas mu je odgovorio da je Savez kuća otvorena za sve, ali da odgovara samo na pitanja novinara, a njega ne smatra novinarom. Vučićević ga je pitao an osnovu čega to smatra i insisrirao je da dobije odgovor na pitanje rekavši da je osnovni red da dobiej odgovor. I novinarka Pinka pridružila pitala je zašto Đilas misli da televiziju Pink treba zatvoriti. Đilas je, između ostalog, rekao da televiziju Pink ne smatra televizijom, da je Pink dobio sedam miliona evra da bi iznosio laži i opoziciji i širio mržnju.

Ubrzo je konferencija na novinare završena, ali su novinari Informera i Pinka insistirali da od Đilasa dobiju konkretne odgovore, a on ih je zamolio da izađu s obzirom na to da je konferencija gotova. Vučićević je to i učinio, posle čega su lideri Saveza, među kojima su bili predsednik Dveri Boško Obradović, predsednik DS Zoran Lutovac, lider Levice Srbije Borko Stefanović, želeli da se fotografišu sa predstavnicima novih članica i daju novinarima izjave, ali je Vučićević vratio i nastavio da insistira na svojim pitanjima. Lideri Saveza su nakon toga otišli iz prostorije gde se konferencija odvijala.

PROČITAJTE JOŠ: DIVLJAK: INVESTITOR NOĆAS RUŠIO NA PRIVATNOM POSEDU, A DANAS NASTAVIO SA GRADNJOM ELEKTRANE NA STAROJ PLANINI!

Na kraju, Dragan J. Vučićević se uplašio jednog pitanja i brže bolje je pobegao sa mesta gde se održavala konferencija. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu ispod:

PROČITAJTE JOŠ: OPET LAŽU: VUČIĆ NIJE DOBIO NIKAKAV ORDEN OD PUTINA!

(izvor: danas.rs / gerila.rs)

Comments

comments