Politika

(VIDEO) Ljubiša, najgora Vučićeva šlihtara: “Predsednik treba da bude u čitankama”!

Mislili smo da u SNS-u nema većeg dna od Marka Atlagića i njegovih hvalospeva predsedniku stranke, ali smo se, nažalost, prevarili.

Ljubiša Stojimirović, narodni poslanika iz redova SNS kartela, mora da je oduševio svog gazdu Aleksandra kada je krajem marta izjavio sledeće:

“Šta sam još hteo da kažem vezano za ovaj Zakon o udžbenicima? Recimo, udžbenik istorije i svaka čitanka, po meni, morala bi da ima u svom sastavu govor predsednika države koji je održao 24. u Aleksincu, jer je to jedan istorijski govor koji je na pravo mesto postavio Srbiju, iskreno rečeno šta nam se dešavalo, kako su se ponašali prema nama. Dosta je da mi to krijemo, da guramo ispod tepiha, ne, treba otvoreno reći. To je govor poput onog govora koji je major Gavrilović održao u Beogradu, pred nalet Austrougarske koja je htela da zarobi, porobi našu porodicu.“

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆEV MITING U NIŠU BI SKORO SIGURNO ZNAČIO I SUKOB NA ULICAMA!

Ni manje ni više! Dakle, ako pitate Ljubišu Stojimirovića, Aleksandar Vučić je “rame uz rame” sa majorom Dragutinom Gavrilovićem, mitskim srpskim junakom iz Prvog svetskog rata! Da, dobro ste pročitali: čoveka koji radi gotovo samo u svom interesu i direktno protiv stanovnika ove zemlje, Ljubiša bi smestio u udžbenike istorije i u čitanke!

PROČITAJTE JOŠ: VESELINOVIĆ: ODMAH SMENITI NESTRUČNOG I BAHATOG VULINA!

Ako možda ranije niste čuli za Ljubišu, reč je o istom onom profesoru Stojimiroviću koji je dao diplomu – Tomislavu Nikoliću! Valjda je zbog toga i zaslužio poslanički mandat.

Uostalom, evo i videa gde pokušava da odbrani tu neverovatnu odluku i gde tvrdi da Tomina diploma – nije kupljena.

Dakle, Tomi diploma a Aleksandru – mesto u čitanka i knjigama za istoriju.

U najkraćem – Ljubiša je primer svega najgoreg što je u ovoj zemlji napravio SNS!

PROČITAJTE JOŠ: TRAGEDIJA ZBOG KOJE VULIN MORA DA ODGOVARA: U GODINU DANA POGINULA TRI PILOTA!

Comments

comments