Politika

(VIDEO) NAPREDNJACI OPET PROBIJAJU DNO: Dovlače autobusima ljude na nebulozni protest u Paraćinu

Srpska Napredna Stranka organizuje danas protest u Paraćinu, podsetimo ova opština je jedna od retkih gde oni nisu na vlasti, a povodom najavljenog dešavanja oglasila se i Demokratska Stranka.

Prema saznanjima kojima raspolažemo, poverništvo SNS u Paraćinu organizovaće i danas još jedan skup protiv lokalne vlasti na platou ispred Opštine Paraćin oko 11 časova.

Jedina razlika između nekoliko ranijih neuspelih (zbog izuzetno malo prisutnih pristalica) jeste to što se danas očekuje organizovan dolazak ”Paraćinaca”- iz okolnih opština, uključujući radnike privatnih preduzeća, kao i radnika “Rembasa” i drugih, autobusima organizovanim specijalno za ovu priliku. Sa ”naručenim pojačanjem” očekujemo veći broj “Paraćinaca” ispred opštine, nego predhodnih dana koji će “tražiti prevremene izbore”.

Skup će svakako otežati rad opštinskih službi, koje su tu kao servis građana, onih koji neće moći danas da nesmetano obave poslove u zgradi opštine koja je pre svega servis tih istih građana.

Nije demagoški zapitati se ko i u ime čijih interesa finansira dolazak simpatizera SNS iz okolnih mesta u toku radnog vremena? – navodi DS u svom saopštenju.

Naravno, naprednjaci ne bi bili naprednjaci da na sopstvene mitinge ne dovlače autobuse, te su danas poslali ljude koji su zaposleni u Despotovcu (što je naravno teško krivično delo) da glume Paraćince.

Ovom prilikom zaista pružamo podršku Demokratama i svim ostalim stanovnicima Paraćina da se odupru pritiscima i ostanu slobodna opština.

Comments

comments