Svet

(VIDEO) NOVI HIT: Obezbeđenje Kim Jong Una ponovo napravilo atrakciju o kojoj priča ceo svet

Severnokorejski lider Kim Džong Un je stigao danas u Vladivostok gde će se sutra sastati sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Međutim, nekoliko minuta pre nego što je izašao iz blindiranog voza kojim gotovo uvek putuje, njegova grupa telohranitelja je imala specijalan zadatak.

Naime, oni su navukli bele rukavice i poput čistača brisali krpom i glancali vrata voza, kroz koja je trebalo da izađe njihov šef.

Dok je voz usporavao, oni su trčkarali pored njega i čistili vrata. Međutim, nije jasno da li su samo želeli da izbegnu i najmanju mogućnost da se Kim isprlja, ili su možda ipak to radili i zarad njegove bezbednosti.

Osim toga, oni su nosili i rasklopivu rampu kojom su spojili voz i platformu kako članovi severnokorejske delegacije ne bi imali problema prilikom silaska.

Kimovi telohranitelji prate svog šefa u stopu, a internet ih je posebno zavoleo nakon objavljivanja snimaka na kojima oni trče pored njegove limuzine.

Severnokorejski lider će se prvi put sastati sa Putinom, a očekuje se da će razgovarati i o pregovorima Pjongjanga i Vašingtona.

(Izvor: Blic)

Comments

comments