Društvo

(VIDEO) “Od sutra nema povlačenja – idemo do kraja”

Lider pokreta Dveri i predsedavajući Saveza za Srbiju Boško Obradović rekao je da će. posle 13.aprila, ako se vlast ogluši o zahteve naroda, krenuti opšta građanska neposlušnost. On je u emisiji “Skeniranje” u produkciji HelmKasta pozvao sve koji su “protiv ovakve vlasti” da sutra dođu u Beograd.

“Četiri meseca smo mirno protestovali i šetali i vlast nije htela da razgovara. Zato sutra imamo velike demonstracije u Beogradu. Ako  ne ispuni zahteve posle sutrašnjeg mitinga imamo poseban plan. Ne mogu da otkrijem baš sve da to vlast ne bi zloupotrebila”, rekao je Obradović.

On je kazao da prevoznici po Srbiji otkazuju prevoz za Beograd.

“Nama su prihvatili Gradskom odboru u Čačku i onda nam otkazali, pokvario se naprasno motor. I poslali dopis. To je slučaj i sa drugima. BIA i inspekcije upadaju i prete privatnim prevoznicima i ljudi ne mogu i ne smeju da rade svoj posao”, naveo je lider Dveri.

On je kazao da je neverovatno čime se sve vlast služi, ali i dodao da to neće sprečiti nezadovoljne građane da stignu do prestonice.

“Što nas više bude, pre će pasti Vučić. Svi koji više ovo ne mogu da trpe sutra treba da budu u Beogradu. Ako ima volje za svakog će se naći mesto. Ovaj protest sutra je odbrana države, slobode i demokratije”, poručio je Obradović.

Govoreći o najavljenom štrajku glađu ministra Aleksandra Vulina, poslanika SNS Aleksandra Martinovića i zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, Obradović je kazao da je to “nečuveno”.

“To su njihove provokacije. Zamislite štrajkuju u parlamentu i Skupštini grada baš na ta dva mesta između kojih će biti veliki narodni protest. Pa to se graniči sa ludilom”, rekao je Obradović.

(Izvor: Pravda.rs)

Comments

comments