Društvo

(VIDEO): Pogledajte deo Lanetovog gostovanja kod Kesića koji NIJE BIO na TV-u

Novogodišnja emisija “24 minuta sa Zoranom Kesićem” emitovana je pre dva dana, ali ne prestaje da diže buku – posebno onim delovima koje gledaoci nisu mogli da vide na TV-u.

Ekipa emisije je juče na Twitteru objavila delove koji su isečeni i nisu stali u finalnu epizodu zbog, kako kažu, minutaže. Naime, dogovoreno je da praznična epizoda traje 60 minuta, a oni su snimili 85 minuta materijala. Nažalost, upravo u onih odbačenih 25 minuta se našao verovatno najbolji deo sa Lanetom Gutovićem.

PROČITAJTE JOŠ: ČESTITAMO: OD JUČE POSKUPELI STRUJA, GAS, CIGARETE, TV PRETPLATA – BUKVALNO SVE!

Poznati glumac je bio jedan od analitičara koje je Kesić ugostio u “Zlatnoj šolji”, a budući da Lane nije samo poznat kao sjajna glumac, već i kao čovek koji se ne boji da iskritikuje ono što ne valja – i to čini na genijalan način – u startu je bilo jasno da će negovo viđenje 2018. godine biti više nego zabavno. I tako je i bilo, ali baš onih najboljih minut i po nije uspelo da stane u emisiju. Srećom, klip je objavljen na mrežama.

Kesić je pitao Gutovića šta ga je u 2018. godini najviše osvojilo “nekim užasom, jezivošću i stravom”, na šta je glumac imao spreman odgovor.

PROČITAJTE JOŠ: POTPUNI FIJASKO: BUGARI NISU UŠLI U BEOGRAD!

“Pa, ove demonstracije, a sad ću da vam kažem i zbog čega. Ja sam ribolovac i znam kako se love crvi kojima se peca. To je neki crv koji je dugačak metar i po ili dva, ne mogu tako precizno da izmerim to kao što umeju ovi… Taj crv se lovi na sledeći način: on je u nekoj rupi i on se namami da izađe samo jednim delom. Onda se zategne ta omča oko njegovog vrata, a crv to oseti i pobegne dole u rupu, a riblovac ga lagano izlači, sistematično dok ga ne izvuče celog. Ove demonstracije su namakle omču ovom sistemu razmišljanja i oni su pobegli dole. Ukoliko budu uporni, ceo crv će izaći”, poručio je Gutović na oduševljenje publike.

PROČITAJTE JOŠ: MORBIDNO: VUČIĆ LAŽIRAO RAĐANJE PRVE BEBE!

(izvor: noizz.rs / Ljubica Krstić)

Comments

comments