Politika

(VIDEO): “Povući ću se iz politike ako sud utvrdi da Đilas nije lopov”

Kao i sva Vučićeva obećanja i ovo verovatno ne vredi ni prebijene pare. Poznato je da Aleskandar Vučić sve što izjavi obično već sutradan zaboravi, ili tvrdi da nešto slično nikad nije ni izjavio. Ako ga neko podseti na izjavu iz naslova, verovatno će reći da on “ne želi da se bavi time”, a zatim će se prenemagati idućih pola sata, galamiti, praviti glupa poređenja i slično. Ukratko, sve ono što inače radi.

PROČITAJTE JOŠ: AFERE KOJE SU OBELEŽILE NAJGOREG GRADONAČELNIKA IKAD

Verovatno će slično reagovati i ako ga neko podseti na izjavu koju možete da vidite i u videu ispod. Stara Vučićeva priča kada treba da se obračuna sa Draganom Đilasom je ta “koliko je novca Đilas ukrao” i ona čuvena krilatica “Đilas tajkun”.

Još jedna zanimljiva stvar je da je ovaj video iz 2005. godine. Od tada (a verovatno još i od ranije) Aleksandar Vučić “zna” da je Dragan Đilas “lopov i tajkun”.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRE, TI SI SAMO JEDNA VIŠE KUKAVICA…

Na ovom mestu vredi istaknuti da cilj ovog teksta nije da se utvrđuje da li je Dragan Đilas nešto stekao nezakonito ili nije. To je potpuno druga tema i nije posao jednog internet portala da to utvrđuje. Ovaj snimak je zanimljiv iz drugog razloga, a to je:

koliko tačno Aleksandar Vučić može da lupeta i kleveće bez posledica?

Ako već ima tako čvrste dokaze da je Đilas sve to što on (Vučić) tvrdi da jeste – kako do sada nije podneo nekakvu prijavu nekom nadležnom organu? Od ovog snimka je prošlo 13 godina. Nemoguće da nije našao dovoljno vremena da pokrene postupak protiv svog političkog protivnika…

Ili će ipak biti to da Aleksandar Vučić, kao i obično – lupeta! I to, nažalost, bez ikakvih posledica po njega…

PROČITAJTE JOŠ: “INVESTITORI” JOŠ I PRETE – KO NE POTPIŠE OTKAZ IĆI ĆE U ZATVOR!

Comments

comments