Društvo

(VIDEO): Predsednika opštine Obrenovac SNIMALI DOK JE PRAVIO SAOBRAĆAJNI PREKRŠAJ! Hoće li dobiti kaznu za ovo?

Ako Srpskoj naprednoj stranci nečega ne nedostaje, onda joj svakako ne nedostaje živopisnih likova (narodski, to bi moglo da se kaže i – budala) na mestima predsednika opština ili sličnim položajima.

Prvi čovek opštine Obrenovac Miroslav Čučković svakako spada u gorepomenutu kategoriju, pa možda ne bi trebalo da nas začudi kada vidimo da pravi gluposti. Ali…ipak nije nam baš tako lako da shvatimo kako neko može da bude BAŠ OVOLIKO GLUP da dozvoli da pred TV KAMERAMA PRAVI PREKRŠAJE!

Naime, veliki broj ljudi kod nas ne preza od toga da učini neki manji (ili veći) prekršaj kada su sigurni da ih niko nije primetio i da za to što su uradili neće snositi posledice, bilo da je reč, kao u ovom slučaju – o saobraćaju ili o nečem drugom.

Međutim, Miroslav Čučković je, znajući da ga snima kamera, odlučio da NE VEŽE POJAS i da tako vozi sigurno nekoliko kilometara!

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO): AKTIVISTI PROŠETALI ULICAMA ZABRANJENU IZLOŽBU TAKO DA JE VIDI ŠTO VEĆI BROJ LJUDI!

Pre nego što kažete da ovde Čučković vozi po putu koji još uvek nije skroz pušten u saobraćaj, treba imati na umu da je ovde ITEKAKO BILO DRUGIH UČESNIKA U SAOBRAĆAJU (radnici, ostala vozila, što se sve može videti na snimku ispod) i da je Čučković tako napravio saobraćajni prekršaj. Uostalom, uverite se i sami.

Neko je u komentarima ispod videa dobro primetio da je Čučković zaboravio da uključi i migavac kada je obilazio parkirano vozilo u svojoj traci, da je vozio suprtonom stranom auto-puta…pa se pitamo, da li je možda i vozački ispit položio preko veze, kao što je dobio i mesto predsednika opštine?!

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) “DOVOLJNO JE DA NAS 50 HILJADA IZAĐE NA ULICE I OVO G**** ĆE PASTI ZA 100 DANA”

U martu ove godine kazne za nevezivanje pojasa tokom vožnje su povećanje sa 5 na 10 hiljada dinara, pa postavljamo pitanje:

Hoće li reagovati neko iz saobraćajne policije i kazniti Miroslava Čučkovića zbog ovog prekršaja? Kao što bi bio kaženjen bilo koji “obični građanin”, koji nije u SNS-u ili nema javnu funkciju.

Kazna bi svakako bila na mestu. Kad je već Miroslav Čučković dovoljno glup da dozvoli da ga snima kamera dok pravi saobraćajni prekršaj.

PROČITAJTE JOŠ: RUŠENJE VUČIĆEVE KULE OD KARATA

Comments

comments