Politika

(VIDEO) PUTUJUĆI CIRKUS: Oproštajna turneja Aleksandra Vučića i PONOVO autobusi iz cele Srbije

Aleksandar Vučić je započeo svoju oproštajnu turneju pod nazivom “Budućnost Srbije” koja je zamišljena (čitaj: predstavljena u režimskim medijima) kao predstava u kojoj će glavni glumac da obilazi gradove u Srbiji i razgovara sa narodom.

Umesto toga on radi jedino što ume, cirkuska akcija je ništa drugo do serija kontramitinga u kojima će opet (a čijim parama?) biti dovlačeni botovi iz cele Srbije da mu aplaudiraju i slušaju nove laži i nove napade na one koji su protiv njega.

Da, ovo je serija kontramitinga jer bolesnom egomanijaku itetako smeta što se građanski protesti povećavaju i što se održavaju u sve više mesta u Srbiji, pa umesto da posluša šta mu narod poručuje on ubrzanim koracima grabi ka novim podelama i novim ludostima te će u 29 okruga održati 29 idiotskih govora na kojima će 1290 puta izneti laž, obmanu i manipulaciju.

Kako to izgleda u praksi daleko od pozornice i svetla režimskih medija, možete videti na slikama ispod. Režim je u strahu, svi koji su zaposleni i kojima su članovi porodice zaposleni u državnim firmama moraju da dođu na kontramitinge.

Prvo mesto koje je putujući cirkus posetio je Vranje, a pogledajte kako su hiljade ljudi dovučeni da slušaju i gledaju ovu grozotu.

https://www.facebook.com/ivica.petrusevic.7/videos/vb.100014589251566/566443610518609/?type=2&theater

Naš odgovor mora biti što masovniji protesti jer sada je zaista svima jasno da diktatora oni najviše pogađaju i da su jedini mogući put u borbi za slobodu.

Comments

comments