Društvo

VIDEO: Udarci, pretnje čekićem – ovako kruševački biznismen Makragić “disciplinuje”!?

Kontroverzni kruševački biznismen Goran Makragić, javnosti poznat i po tome što ga je Borko Stefanović označio kao organizatora napada na njega u Kruševcu pre skoro dve godine, “disciplinuje” svog sugrađanina na brutalan način. Uz udarce, pretnje “hoćeš čekić da te spucam”, preko svojih “saradnika” tera žrtvu da ponavlja – “Izvinjavam se Goranu Makragiću što sam bio majmun, što sam pravio slike sa njegovim neprijateljima…”

To pokazuje video snimak koji kruži društvenim mrežama, a koji navodno prikazuje kako Goran Makragić  “disciplinuje neposlušne”. Žrtva je, prema navodima, Ivan Mitrović Biza koji se predstavlja kao “Don iz Kruševca”, a inače poznat i kao internet senzacija, učesnik rijalitija “Parovi” i izazivač Kristijana Golubovića na boks meč.

Podsetimo da je upravo Makragića jedan od funkcionera Saveza za Srbiju Borko Stefanović označio kao organizatora napada na njega pre skoro dve godine kada mu je razbijena glava. O Makragiću je govorila i Marija Lukić uz Brusa koja je predsednika te opštine Milutina Jeličića Jutku prijavila zbog seksualnog uznemiravanja. Ona je svojevremeno ispričala da joj je Makragić pretio jer je na svom fejsbuk profilu objavila poruke koje joj je Jeličić slao. Kako je tada rekla, Makragić je sa još nekoliko osoba došao u Brus i tražio joj da obriše fejsbuk objave, da Jeličića ne prijavljuje policiji i da će, dok bude poštovala dogovor, biti bezbedna.

Sam Makragić je više puta bio u sporu sa zakonom. Sudilo mu se i zbog nelegalnog iskopavanja šljunka, u koje je bio umešan sa Zvonkom Veselinovićem i Milanom Radoičićem, ozloglašenim biznismenima bliskim SNS-u i osumnjičenima u sklopu istrage o ubistvu Olivera Ivanovića.

Comments

comments