Društvo

(VIDEO) Usred Nemačke Leskovčanin ušao u ring uz “Dogodine u Prizrenu” i bez posledica savladao protivnika

U prepunoj hali „Federbachhale“ u nemačkom gradu Malš noćas je odjekivala zabranjena pesma Beogradskog sindikata „Dogodine u Prizrenu“, uz koju je u ring ušao leskovački MMA borac Miloš Stojković i u prvoj rundi gušenjem savladao svog protivnika Sašu Dajića iz Bosne i Hercegovine.

Usred Nemačke Leskovčanin ušao u ring uz “Dogodine u Prizrenu” i BEZ POSLEDICA savladao protivnika iz Bosne

Usred Nemačke Leskovčanin ušao u ring uz “Dogodine u Prizrenu” i BEZ POSLEDICA savladao protivnika iz Bosneopširnije ovde: http://jugmedia.rs/usred-nemacke-leskovcanin-usao-u-ring-uz-dogodine-u-prizrenu-i-bez-posledica-savladao-protivnika-iz-bosne-video/

Posted by Jugmedia on Sunday, October 28, 2018

Stojković i Dajić su na ovom Međunarodnom turniru profesionalaca priredili vrhunski meč u superteškoj kategoriji ljubiteljima MMA borbi, a Milošev ulazak u ring propraćen je zvižducima i aplauzima naših ljudi iz publike upravo zbog pesme kojom se predstavio.

Mogu da je zabranjuju koliko hoće, ali sam izašao uz tu pesmu da dam jasnu poruku mladima da moraju da se usmere ka pravim vrednostima“, kaže za juGmediu Stojković.

„Dogodine u Prizrenu“ je posvećena svim nevinim žrtvama na Kosovu i Metohiji, a originalni spot je zabranjen na Youtubeu.

Da su organizatori iz Nemačke razumeli i reč onoga o čemu peva Beogradski sindikat, možda bi i diskvalifikovali Stojkovića ili zahtevali da u ring uđe uz neku drugu numeru, ali ovoga puta mu se očigledno posrećilo.

Kako najavljuje, u decembru mesecu planira organizaciju velikog međunarodnog MMA turnira u Leskovcu.

(Izvor: Jugmedia.rs)

Comments

comments