Politika

(VIDEO): “Vučić će pokušati da pokrade referendum i izbore, zapad će mu to dopustiti”!

Vuk Jeremić predsednik Narodne stranke, juče je govorio o tome kako namerava da spreči veleizdaju Kosova i Metohije, koji mu je bio najgori dan dok je bio ministar spoljnih poslova, šta su bili gresi režima kojem je i on pripadao, zašto Divac i SOK nisu učinili ništa da spreče prijem “Kosova” u MOK, da li je u Srbiji moguće pomiriti nacionalno i građansko.

PROČITAJTE JOŠ: DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ POTVRDIO DA PODRŽAVA NEZAVISNOST KOSOVA!

On je u emisiji izneo niz optužbi na račun predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića o tome kako se sprema da da tzv. Kosovu mesto u UN, kao i da pod pritiskom spolja primi veliki broj migranata u Srbiji. Jeremić je optužio Vučića da je spreman da pokrade izbore, ili eventualno referendumsko glasanje, a da će zapad ćutati na to ako im Vučić ispuni obećanje da će priznati Kosovo.

Jeremić je ipak izrazio nadu da da bi Vučić mogao biti poražen i da je moguće okupiti kritičnu masu onih koji se protive izdaji Kosova kako bi aktuelni režim bio srušen.

PROČITAJTE JOŠ: SRAMOTA: NAPREDNJACI ODBIJAJU DA POTPIŠU PETICIJU PROTIV NEZAVISNOSTI KOSOVA!

– Jedino što može da ga spreči je da se stvori kritična masa u narednih nekoliko meseci od onih koji se protive kosovskom članstvu u UN. Tu ima i puno i puno simpatizera SNS. Ja sam uveren da 90 posto ljudi koji su danas, iz ovog ili onog razloga, simpatizeri SNS imaju izuzetno loš osećaj u stomaku kada pomisle na odricanje Srbije od Kosova. Zato verujem da ta kritična masa može da se napravi – rekao je Jeremić i dodao da će Vučić pokušati čak i da upotrebi silu da bi se održao na vlasti.

On je rekao da će Vučić, ako se održi na vlasti prvo izdati Kosovo, zatim pomoći rušenju Republike Srpske, a zatim uvoditi Srbiju u NATO.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) VUČIĆEV BEZOBRAZLUK: NAMERNO LAGAO O BROJU SRBA NA KOSMETU!

Celu emisiji možete pogledati ispod:

(izvor: pravda.rs)

Comments

comments