Politika

(VIDEO) Vučić: Kao mali često sam se tukao sa Hrvatima i bio privođen

Moramo da priznamo da nas je najnoviji nastavak, sada već kultnog serijala iz Vučićevog života koji pripada rubrici #NijeSeDesilo, potpuno oduševio.

Do sada smo saznali razne neverovatne (čitaj: izmišljene) situacije iz života lidera naprednjaka i bez obzira što su kontradiktorne, moramo reći da nas na neki način zabave, dok nas na neki drugi način potpuno plaše jer zaista, ko normalan može da priča ovakve stvari.

Pre par dana, nešto što sebe naziva “Dnevne novine Alo” objavile su detalj iz predsednikove mladosti gde je samo učio, učio i učio i gde je krevet bio teži od njega.

Nakon toga, kako je iz “Alo” prešao u “Ćirilicu”, postao je problematičan mangup, dete sa vrelog asfalta i redovno se tukao sa Hrvatima. Pogledajte i sami.

Ludilo

Ma ajde bre više teraj se lažovčino

Posted by Vulinova tetka – Nova Stranica on Sunday, March 31, 2019

Nije rubrika #NijeSeDesilo vezana samo za ranu mladost ovog huligana, imali smo priliku i da čujemo skoro kako je razgovarao sa 3 mlada čoveka posle protesta i koji su mu rekli da oni u stvari protestuju protiv Đilasa, a da je Vučić baš super. Takođe je i jednom sedeo na terasi kada mu je prišao jedan drugi protestant i rekao da šeta jer nije uhapsio Đilasa.

Imali smo i slučaj takođe iz ove rubrike kada je pričao da je izašao pred 1000 ljudi i u lice im rekao da su fašisti, ima u principu svega i zanimljivo iz dana u dan se susrećemo sa novim izmišljenim događajima.

Nemamo za kraj neki naročit komentar osim da koliko god bilo smešno i zanimljivo, ipak nam je malo muka od svega.

Comments

comments