Politika

(VIDEO) Vučić – “Ući ću u udžbenike”

Predsednik Srpske Napredne Stranke rekao je da je Srbija juče dobila 1,65 odsto kamate na desetogodišnje kredite što će dovesti nove investitore u zemlju.

„To je strašno važan signal za investitore i da ćemo imati sve više investicija. Ne samo da smo sigurna ekonomija, već su uvereni u uspeh Srbije. To pokazuje da nam je finansijski sistem stabilan. I to znači da ćemo uštedeti na kamati“, rekao je Vučić dodavši da danas ima sastanak sa Florijanom Hanom koji je pomogao da se dovode MTU.

Ovo je nešto o čemu smo mogli da sanjamo, ovo je neverovatan uspeh kojem se radujem. To će ući u istoriju i udžbenike, voleo to neko ili ne“, rekao je predsednik SNS-a.

On je rekao da ove godine očekuje dalji rast Srbije na Duing biznis svetskoj listi.

Gostujući u jutarnjem programu televizije “Pink”, Vučić se ponovo uspeo požaliti na narod koji je tražio grejanje – istakavši da im je teško “obući džemper i košulju”.

Još jedan monolog pred “novinarima” Pinka izazvan je jučerašnjom katastrofom koja se ogledala u protestu osmaka, targetiranju dece od 15 godina kao i kišom koja je bukvalno razorila Beograd dokazavši da gradska vlast nije sposobna da održava glavni grad Srbije.

Comments

comments