Društvo

Vučić i Vučević POPUSTILI: naprednjački miting u NS pomeren za 11. april

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević objavio je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj je kao datum skupa podrške u predsednikovoj kampanji “Budućnost Srbije” u tom gradu naveden 11. april. Podsetimo, skup je bio najavljen za 12. april, a zbog održavanja protesta “1 od 5 miliona”, Vučević je rekao da će pitati predsednika da bude pomeren.

PROČITAJTE JOŠ: KOLIKO MAGNETNIH REZONANCI SMO MOGLI DA KUPIMO DO SADA? ZLATIBOR LONČAR I RTS TELETON

Vučević je na svom Fejsbuk i Tviter nalogu objavio fotografiju na kojoj stoji “Novi Sad je omladinska prestonica Evrope i evropska prestonica kulture, a ne mesto sukoba.” Zvanične potvrde da li je do pomeranja skupa došlo, još nema.

Posted by Милош Вучевић on Wednesday, April 3, 2019

Podsetimo, u Novom Sadu se svakog petka održavaju protesti “1od 5 miliona”, a budući da je za 12. april, što pada u petak, bio najavljen i taj protest i skup u okviru predsednikove kampanje, javnost se zabrinula zbog činjenice da bi se pristalice vladajućih i nezadovoljni građani mogli naći na istom mestu, u isto vreme.

Na sajtu SNS objavljeno je da je Vučević rekao da će datum kampanje “Budućnost Srbije” biti pomeren za drugi datum.

PROČITAJTE JOŠ: SA STUDENTIMA NA PROTEST

Vučević je ponovio da kampanja Budućnost Srbije nije stranački skup SNS, već kampanja koju vode predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Srbije Ana Brnabić.

PROČITAJTE JOŠ: UPRKOS VELIKIM REŽIMSKIM NAJAVAMA “HAOSA”, OPOZICIJA PRIPREMA SKUP 13. APRILA

(izvor: N1)

Comments

comments