DruštvoEditor Picks

Vučić kao Kendall Jenner!

U proteklih par dana imali smo ponovo situaciju da mediji pod direktnom kontrolom predsednika SNS kartela prenose vrlo ogavne bljuvotine u kojoj do neba veličaju rad svog nepogrešivog lidera.

Ponovo je pobedu u vrlo napetom izboru za najodvratniji izmet Aleksanda Vučića odneo Informer, sa naslovnom stranom na kojoj kažu kako je predsednik SNS-a uspeo da, ni manje ni više nego spreči rat na Kosovu i Metohiji!

štampano izdanje

Inače za posetu južnoj srpskoj pokrajini ( u toku koje je a i neposredno pre toga koristio ubistvo Olivera Ivanovića, čoveka kojeg je u prethodnih par meseci brutalno satanizovao zarad osvajanja političkih poena), Aleksandar Vučić je tražio i dobio potvrdu od svog koalicionog partnera Ramuša Haradinaja i Hašima Tačija.

Dakle, ukoliko su Albanci zaista planirali izbijanje sukoba, zbog čega bi Ramuš Haradinaj omogućio svom koalicionom partneru ovu posetu i dozvolio da mu poruši planove. Nema razloga, nema logike, ipak informer je to, a nas je ova odvratna naslovna strana itekako podsetila na jedan zanimljiv događaj ranije ove godine.

Navodno sprečavanje rata na Kosmetu od strane Aleksandra Vučića, u potpunosti možemo uporediti sa reklamom za Pepsi u kojoj Kendall Jenner uspeva da spreči sukobi na relaciji policija-demonstranti – tako što je podelila limenke ovog gaziranog pića.

https://www.youtube.com/watch?v=73P9STckPLw

Reklama je u celom svetu za kratko vreme postala hit i izazvala salve podsmeha i sprdanja, jer je neverovatno glupa, dok sa druge strane potpuno identična situacija u Srbiji nažalost izgleda ima pozitivan efekat u ne malom broju građana koji zaista veruju u idiotizme ispisane perom Dragana J. Vučićevića.

Mi bismo samo još jednom pozvali sve one koji veruju u “sprečavanje rata na Kosmetu” da na ovu naslovnu gledaju kao lošu reklamu za Pepsi – isto značenje, istu poentu i istu relevantnost imaju. Samo što se Kendall itekako proružnila.

Sponzorisano:

Domaci kolaci. Kolaci 900 grama SAMO 380 dinara Za svaku priliku. Rodjendani,slave,proslave… Dostava u celoj Srbiji. Telefon 0640221918 Narucite i uzivajte.

Više informacija 0640221918 ili twitter

Comments

comments