Društvo

Vučić u epizodi “Toplotni udar”: Predsednik SNS naredio hitnu popravku klima uređaja u Pioniru?!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će već “koliko sutra ili narednih dana početi obnova hale Pionir“.

On je poručio da će biti urađeno sve ono što opozicija, koja sada samo kritikuje, nije mogla da uradi kada je bila na vlasti.

Kako je rekao, kada bude obnovljena hala više neće prokišnjavati, niti će biti vrućina u hali, pošto je vlast izgleda kriva i za to, jer „izgleda da ranije nije bila vrućina leti, nego je bilo hladno“.

„Pošto su igrali, izgleda, u Boston gardenu i Medison skver gardenu… Ali, ljudi vide ko gradi i kako se plate i penzije povećavaju. U laži su kratke noge i to se uvek vrati onima koji misle da lažima misle da steknu neki politički poen“, poručio je Vučić.

PROČITAJTE JOŠ: NE SMIRUJU SE TENZIJE U RAKITI: NOVI PROTEST ZBOG MHE!

On je tako govorio na pitanje novinara da li posle jučerašnjeg udara groma u halu Pionir, posle čega je krov počeo da prokišnjava, očekuje da će i za to opozicija da ga okrivljuje biti kriv i za to.

Istovremeno je najavio da će hala Pionir biti obnovljena, te da „već koliko sutra ili prekosutra kreće obnova“.

„Sve što oni (opozicija) nisu uradili, mi ćemo da uradimo. Pa, valjda ubuduće neće grom da udara. To (što rade) je najgora vrsta licemerja“, naglasio je Vučić.

PROČITAJTE JOŠ: KUKAVICA: VESIĆ UŠAO U SKUPŠTINU NA ZADNJI ULAZ DA NE BI PRIMIO REZULTATE REFERENDUMA!

Arhitekta Dragoljub Bakić, koji je sa suprugom Ljiljanom sedamdesetih godina prošlog veka projektovao halu, rekao je za espreso.rs da je „Pionir“ potpuno pokriven klimom.

„Da li mislite da smo mi smeli da dovedemo Maršala Tita na partijske sastanke bez erkondišna. Pa, morali smo da ugrađujemo poseban lift za njega, a ovo sad je smešno. Kada vidite one žute nosače, oni su kanali kojima teče vazduh. Dakle, iskorišćeni su u dve svrhe – da budu kanali za ventilaciju i da drže halu kao noseći stubovi. „Čileri“ postoje, postoji ceo sistem, ali izgleda da se ne koristi iz nekog razloga. E, sad, da li je u pitanju štednja električne energije, jer je ogromna količina potrebna da bi to funkcionisalo, ili je u pitanju nešto drugo, u šta ja ne mogu da ulazim“, rekao je Bakić.

Direktor takmičenja KLS Leon Deleon je istakao da mu je rečeno da je klima upaljena, ali da je slaba.

„Uveravaju da bi bilo još toplije za stepen, dva da je uopšte nema. Ko zna šta se s njom dešava“, dodao je Deleon.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ PUŠTA SVOJE SARADNIKE “NIZ VODU”?!

(izvor: beogradski-glas.rs)

Comments

comments