Politika

Vučićev kum odlučio: Tomin sin doveo Kragujevac do bankrota, ali ostaje gradonačelnik!

Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić ostaje na toj funkciji, a to što ga mediji u nekoliko navrata smenjuju su gluposti i to “nije tema, niti će biti”, rekao je predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić.

On je prisustvovao sednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kragujevcu.

PROČITAJTE JOŠ: VESELINOVIĆ ZA GERILU: AKO CENE GORIVA NE PADNU, PROTEST U PETAK BIĆE SAMO PRVI U NIZU!

“To su gluposti, nikada to niste čuli ni od koga iz Srpske napredne stranke. To je bila pusta želja nekih medija, koji iz nekog razloga žele da Radomira Nikolića stave na tu neku listu o kojoj mi nikada javno nismo govorili, niti ćemo javno govoriti, dok unutar stranke ne donesemo neke odluke. Pa nećemo čak ni tad, nego će ljudi znati da je neko u nekoj sredini smenjen, ili da je neko u nekoj sredini poneo teret sankcije zbog nečeg lošeg što je uradio. Svakako to nije Kragujevac”, rekao je Glišić.

Glišić je ocenio da su priče o smenjivanju čelnika Kragujevca “lupetanje” od onih koji hoće da dignu tiraž svojih novina.

U izjavi za Televiziju Kragujevac Glišić je rekao da je pročitao Nikolićev izveštaja o radu kao čelnika grada Kragujevca i da je on sadržajan i da dobro objedinjuje realnu sliku stanja u lokalnoj samoupravi.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE (VALJDA) REKORD: ANA BRNABIĆ ZA 15 MINUTA IZGOVORILA – 15 LAŽI!

“Razgovaraćemo još o tom izveštaju šta može da se popravi, da bude bolje, svakako da je bolje nego što je bilo, a to jesu koraci koji idu napred i tu nema dileme”, rekao je Glišić.

Dodao je da ima prostora za razgovor o stranačkoj organizaciji u Kragujevcu da se “dotegnu šrafovi”, kako bi funkcionisalo bolje.

Podsećamo, Radomir Nikolić, najstariji sin bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića, postao je gradonačelnik Kragujevca 2014. godine.

Iako tvrdi da su problemi sa upravljanjem gradom nasleđeni, poznato je njegovo nedomaćinsko upravljanje gradskim budžetom, zbog čega je prestonica Šumadije danas na ivici bankrota. Nedavno je odlikovao fondaciju kojom rukovodi njegova majka Dragica, a koja je bila pod istragom Agencije za borbu protiv korupcije. Ostaće upamćen njegov tender za kupovinu kožnih cipela za radnike gradske uprave…

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO, VIDEO): SRBIJA SE UJEDINJUJE PROTIV CENA GORIVA, VEĆ POZNATA MESTA OKUPLJANJA!

(izvor: N1, gerila.rs)

Comments

comments