Korona

Vučićev sin zaražen koronom; Hoće li Vučić u samoizolaciju?

Sin predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, Danilo Vučić, pozitivan je na novi koronavirus COVID-19, saopšteno je na instagram profilu predsednika Republike.

“Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac zaražen je korona virusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobedićeš to. Voli te tata, svi te volimo”, naveo je Vučić na svom instagram profilu.

 

Inače, pre dva dana je predsednica Vlade Ana Brnabić u gostovanju na TV HAPPY pokazivala fotografije dece Aleksandra Vučića kako volontiraju i pomažu sugrađanima.

Sam predsednik Srbije Vučić je sredinom marta odgovarajući na pitanje zašto aktivisti SNS imaju zaštitne maske dok za njima vlada nestašica, rekao:

“Evo, moj sin i ćerka su danas obezbedili porodice jedanaest penzionera bez maske”.

Inače, mera Vlade Republike Srbije nalaže da svaki potencijalni slučaj ili lice koje je bilo u kontaktu sa zaraženom osobom mora, pod pretnjom kazne zatvora, da bude u samoizolaciji do 28 dana. Hoće li predsednik Srbije pokazati odgovornost i staviti sebe u samoizolaciju, bar dok se ne testira, ostaje da vidimo.

 

 

Comments

comments