Politika

“Vučiću, sad kad je Danilo prestao da pije, reci ko je ubio ženu na naplatnoj rampi”

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović ponovo je pozvao Aleksandra Vučića da otkrije ko je vozio automobil kojim je na naplatnoj rampi u Doljevcu usmrćena Stanika Gligorijević.

PROČITAJTE JOŠ: KOMISIJA SA FON-A SE NE MEŠA U SVOJ POSAO, NISU NI ISPITIVALI DOKTORAT MALOG!

– Sad kad je Danilo prestao da pije, što nas je sve jako obradovalo, ne bilo bilo loše Vučiću da kao predsednik svih građana, obradujete Aleksandra i Milutina Gligorijevića. Ta deca se bave poljoprivredom, Danilovi su vršnjaci i samo žele da znaju ko im je ubio majku Staniku – napisao je Trifunović na društvenoj mreži Tviter.

Loading…

Trifunović je na ironičan način prokomentarisao i naslovne strane režimskih tabloida, koji su objavili kako se upokojeni patrijarh Pavle zalagao za podelu Kosova, a da je to poverio pokojnom Dobrici Ćosiću.

PROČITAJTE JOŠ: SIMA IZ GROCKE ODUGOVLAČI SUĐENJE ZA PALJENJE KUĆE NOVINARA JOVANOVIĆA!

– Poslednje reči kralja Aleksandra u Marseju, nisu bile, kako su to krivotvorile komunističkodosovske vlasti decenijama: “čuvajte mi Jugoslaviju”, već: “gledajte da razgraničite Kosovo, tako vam onoga koji će doći posle mene, a nosiće moje ime. Tako ćete ga prepoznati.” – napisao je Trifunović i dodao – Informer ekskluzivno saznaje:”Gavrilo Princip, pre no je ispalio šaržer u Ferdinanda i Sofiju, uzviknuo: Ako nema razgraničdnja Kosova, nema ni vas!!” Takođe, “Ivo Andrić se, nakon dodele Nobelove nagrade poverio Gustavu Krklecu kako je on za – podelu Kosova”, objavljuju svinjoidi a prenose naci-frekvencije“.

PROČITAJTE JOŠ: STUDENTI ISPRED PREDSEDNIŠTVA PRIKAZALI VUČIĆEVE LAŽI NA TOALET PAPIRU

(izvor: srbin.info)

Comments

comments