Politika

“Zašto Vučić ne pohapsi švercere robe sa akciznim markicama tzv. Republike Kosovo?!”

Predsedniik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović upitao je danas “zašto AleksandarVučić ne pohapsi švercere robe sa akciznim markicama tzv. Republike Kosovo”.

“Svi smo svedoci jučerašnjih nemilih scena na severu Kosmeta i prekomerne upotrebe sile u akciji navodnog suzbijanja šverca. Nažalost, ali državni vrh Srbije je na čitavu situaciju odgovorio „kalimero politikom“ objašnjavajući kako su Srbi po definiciji žrtve nepravde i da se valjda svi sa time moramo pomiriti bez da bilo šta konkretno preduzimamo”, ocenio je Parović.

“Lično se ne mirim sa tako infatilnom politikom i pozivam direktno Aleksandra Vučića da pošto je već uzurpirao sve funkcije u zemlji onda naredi da se razbije i pohapsi velika švercerska grupa koja sa Kosmeta dovozi cigarete sa akciznim markicama tzv. Republike Kosovo. Ove cigarete se prodaju ispod tezge bukvalno po čitavoj Srbiji i narod ih masovno kupuje jer su jeftinije. Glavna švercerska ruta ide preko Bujanovca, umešani su i Srbi i Albanci, ali i deo policije i deo BIA”, naveo je on.

Kako je istakao, on je  “ovim obavio svoju građansku dužnost i javno obavestio policiju u saznanjima”.

“Kao političar poručujem da ukoliko ne bude akcije hapšenja ovih švercera onda će se potvrditi sumnje da upravo ljudi iz najbližeg Vučićevog okruženja stoje iza ove kriminalne aktivnosti, doduše kao i iza većine drugih”, zaključio je Parović.

 

Foto: slobodarski.rs

 

Comments

comments