Politika

Željko Veselinović više nije član predsedništva SzS!

Željko Veselinović, predsednik Udruženih sindikata Srbije Sloga od večeras više nije član predsedništva opozicionog Saveza za Srbiju.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) ĐUKA PRETI NARODU KOJI PROTESTUJE: UZVRATIĆEMO VAM…

Veselinović je ovu odluku objavio na svom nalogu na Tviteru i objasnio da to čini zbog toga što smatra da pojedini njegovi, kako je naveo, impulsivni istupi – štete tom, trenutno u Srbiji najjačem opozicionom savezu.

PROČITAJTE JOŠ: ODGOVOR NA AUTORSKI TEKST: VUČIĆ SE PONAŠA NEDOSTOJNO ZA JEDNOG PREDSEDNIKA

Što se tiče njegovih izjava, najviše pažnju je privukla ona letošnja o Ani Brnabić i ona od ovog vikenda, kada je na svom Tviter nalogu pisao o Mileni Popović, nekadašnjoj supruzi Olivera Ivanovića.

Zbog obe izjave (koje su, u najblaže rečeno, bile veoma oštre i izlazile iz okvira političkog bontona) državni mediji i funkcioneri naprednjačke vlasti su blatili predsendika Sindikata Sloga.

Veselinović je ovim potezom definitvno olakšao situaciju oko Saveza za Srbiju, pošto će vlast imati jednu metu manje u redovima opozicionog saveza, a ostali lideri neće morati da brinu da li će Veselinović ponovo reagovati, kako on sam kaže impulsivno i dati materijala naprednjacima da blate čitavu opoziciju zbog njegovih neopreznih izjava.

PROČITAJTE JOŠ: BOŠKO OBRADOVIĆ PISAO PUTINU

Comments

comments