Politika

Zorana Mihajlović optužuje: “Šizofreni stavovi opozicije o Kosmetu”

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović optužila je “lidere stranaka okupljeniih oko Dragana Đilasa i Vuka Jeremića” da vode, kako kaže, “šizofrenu politiku o Kosmetu”.

“U pauzi svađanja oko poslaničkih mandata, oni ponovo demonstriraju pogubnu neodgovornost za vitalne interese Republike Srbije i svih njenih građanki i građana”, ocenila je Mihajlović u pisanoj izjavi.

Kako tvrdi potpredsednica Vlade, “šizofrena politika opozicije posebno se ogleda u politikantskim napadima na predsednika Vučića kada su u pitanju aktuelna dešavanja na Kosovu i Metohiji”.

“Dok deo kritičara Vučiću zamera i sam odlazak u Rašku, a razgovor sa kometskim Srbima osuđuje kao “potpaljivanje požara”, drugi prizivaju oružane sukobe i neodgovorne poteze usmerene ka nasilju. U trenutku kada je jedinstvo potrebnije nego ikad i kada predsednik Vučić, odgovorno ali i odlučno, brani interese Srbije na najbolji mogući način, opozicija radi po sistemu “što gore, to bolje”. To građani Srbije vide i prepoznaju i znaće da vrednuju kada za to dođe trenutak”, zaključuje Mihajlovićeva.

 

Foto: Instagram/Zorana Mihajlović

Comments

comments