Društvo

Žrtva saobraćajke koju je pijan izazvao posinak poslanika SNS: „Pretili su mi!”

Žrtva saobraćajnog udesa Marko Ristović iz Aranđelovca, koga je pijan opštinskim autom udario Predrag Spasić, posinak narodnog poslanika SNS Milosava Mikice Milojevića – tvrdi da mu je nuđeno hiljadu evra i prećeno da „neće moći da se zaposli u Aranđelovcu“!

 

U svom svedočenju Ristović je ispričao sve o događaju u uključenju uživo na društvenoj mreži FB ispred zgrade opštine Aranđelovac.

„Dok sam čekao na raskrsnici, na zeleno svetlo niz Zelengoru, Aranđelovčani znaju gde je to mesto, Spasić je naleteo na mene. Prošao je kroz crveno svetlo na semaforu. Zakačio je jedan auto i udario u mene direktno”, počeo je svoje kazivanje pred kamerom Ristović.

Da podsetimo, u događaju koji su prećutili svi nacionalni mediji, pastorak narodnog poslanika SNS Mikice Milojevića, sa opštinskim autom u jutranjim satima izazvao je saobraćajnu nesreću. Slupao je dva automobila.

Iz opštine, čiji je prvi čovek predsednik Bojan Radović, za koga se u gradu pod Bukuljom tvrdi da je rođak narodnog poslanika, niko se nije oglasio povodom skandala.

Prema rečima Marka Ristovića, on je posle udesa podneo zahtev preko AMSS da mu se isplati šteta.

„Oni su isplatili samo za štetu na autu, a za nematerijalnu štetu koju sam tražio za povrede i pretrprljeni strah nisam dobio ništa. Čak su mi rekli da je zahtev poslat, a nije! Tako bi je istekao i rok za žalbu“, kaže Ristović.

On u trenutku sudara nije znao ko je vozio automobil koji ga je udario, sve dok nije otišao u Hitnu pomoć i vratio se na mesto događaja.

“Kada sam se vratio na lice mesta rekli su mi ko me je udario. Bio je u vidno alkoholisanom stanju“, kaže Ristović.

Posle toga, nastavlja svoje svedočenje učesnik saobraćajne nezgode, pastorak narodnog poslanika Spasić pozvao ga je da se vide u restoran MB. Tamo je došao sa prijateljem, (za koga autor intervjua tvrdi da je Gavrilo Bošković, aktivista SNS iz Aranđelovca).

„Nudio mi je hiljadu evra da ne pokrećem ništa protiv njega u restoranu MB. Taj drugi koji je bio sa Spasićem pretio mi je kako nikada neću moći da se zaposlim u Aranđelovcu ako ne prihvatim tih hiljadu evra i rekao mu je ‘šta ću sutra kada izađem na ulicu’l, tvrdi Marko Ristović.

Izvor: ucentar.rs

Comments

comments