(FOTO): Funkcioner Vlade išao službenim automobilom u kupovinu u seks-šop?! Pritom, napravio i saobraćajni prekršaj!

Čovek se očigledno žurio na posao, čim je nepropisno parkirao svoj službeni automobil.

Visoki funkcioner Vlade Srbije iskoristio je jutros službeno vozilo kako bi pre posla svratio u kupovinu, koliko se ovaj funkcioner žurio najbolje dokazuju slike nepropisno parkiranog vozila!

PROČITAJTE JOŠ: IMAO SAM NESREĆNO DETINJSTVO, MORAO SAM I U ŠKOLU DA IDEM: 20 BISERA PO KOJIMA ĆEMO PAMTITI TOMU NIKOLIĆA

Ipak nepropisno parkirano vozilo, pa još službeno više gotovo da nikoga i ne čudi, ono što je čudnije je to što je funkcioner koji koristi ovaj automobil svratio u čudnu kupovinu. Čudnu, jer nije stao ispred prodavnice, pekare, apoteke, već verovali ili ne ispred „Seks šopa“?!

Doduše, u blizini se nalazi i frizerski salon, pa ostavljamo mogućnost da je neko samo svratio na frizuru.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): DRUGI KOSOVSKI BOJ JE NIŠTA PREMA GLUPOSTIMA KOJE JE IVONA JEVTIĆ IZVALJIVALA U DNEVNIKU!

Fotografije službenog automobila Vlade Srbije, marke „leksus“ nepropisno parkiran ispred seksi šopa u Beogradu postale su pravi hit na društvenim mrežama.

Treba istaći i to da su ovo vozila iz donacije Japana za Vladu Srbije, jer se na zadnjem delu automobila jasno vidi nalepnica.

Da li je ovaj visoki funkcioner Vlade kupovao seksi veš ili igračke za sebe ili je to možda poklon nekome iz Nemanjine 11 ostaće misterija.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVANJE AFERE „TRGOVINA SMRĆU“ UNIŠTILO JE ŽIVOT HRABROG LEKARA, ALI PAKAO JE PROŠAO I NJEGOV SIN

(izvor: espreso.rs)

Comments

comments