Kako se po nalogu Zorana Babića uništava Bukovička Banja

Da je SNS interesna družina, okupljena oko plena zvanog država Srbija znali smo svi, međutim svakodnevna nova otkrića nas itekako iznenade i zaprepaste.

Razgovarali smo još jednom sa našim čitaocima iz okoline Aranđelovca o situaciji o Bukovačkoj Banji i tome zašto se ona nemilosrdno uništava. Evo i šta smo saznali.

Čuvena Bukovička Banja iz Aranđelovca poslednjih godina nalazi se u nemilosti SNS-a.

Banjski turizam u Srbiji koji se sve više razvija postaje jedna od ozbiljnih privrednih grana u Srbiji koja privlači na hiljade turista.

Jedna od najstarijih banja u Srbiji, poznata kao Bukovička Banja iz Aranđelovca je jedna od retkih koja poseduje kompletnu infrastrukturu za goste kao i banjsko lečilište i banjski park na 23 hektara u srcu grada.

Šta se to dogadja da je Bukovička Banja poslednjih godina u zapećku, a da je turizam u ovom gradu iz godine u godinu sve gori i gori.

Dešava se da je Aranđelovac van interesne zone SNS-a kao banja i da se pre njega na prvom mestu nalazi Vrnjačka Banja odnosno čuveni Zoran Babić. U to ime u dogovoru Zorana Banića i opštinskog rukovodstva došlo je do dogovora da se Aranđelovac stavi van mape naboljih banja u Srbiji i ovaj plan se detaljno sprovodi na sledeći način.

U sred sezone raskopava se glavna ulica koja je žila kucavica grada i u kojoj se nalaze svi lokali, počevši od ugostitljeskih objekata, kafića, restorana, pa do butika i prodavnica…

Samo ove godine Aranđelovac je pretrpeo milionsku štetu zbog “radova u gradu“ i nedolaska turista.

Druga veoma bitna stavka su dešavanja oko privatizacije hotela u parku Bukovička Banja koji se prakticno urušavaju, ali predsednik opštine Bojan Radović i Milosav Milojević narodni poslanik za to ne haju.

Staro zdanje i Hotel Šumadija koji su bili ponos Aranđelovca i Banje su sada ruglo, ali opština ne da investitoru da na njima započne radove, tako da je došlo do raskida ugovora o privatizaciji.

Inače ovaj trojac Zoran Babić, Milosav Milojević i Bojan Radović se i javno hvali kako su uspeli iz Aranđelovca da oteraju investitora.

Naravno u ovoj igri niko i ništa ne radi za džabe.

Predsednik opštine Bojan Radović i Milosav Milojević dobili su po apartman u Vrnjačkoj Banji, ali i više desetina hiljada evra kako bi sproveli svoje namere u uništavanju Aranđelovca.

Ono što je najgore jos se ni ne nazire kraj uništavanju Aranđelovca, kao što se ne nazire ni kraj radova na glavnoj ulici u Arandjelovcu koji traju već šest meseci.

Turistička sezona u Aranđelovcu je propala, a Vrnjačka Banja beleži rekordne posete.

Comments

comments