(VIDEO): „Nećeš dobro proći“: Kada SNS „crne legije“ operišu na biralištima!

Juče smo čitav dan izveštavali o tome kako je vladajući kartel pokrao izbore u Beogradu i čime se sve služio da bi ostvario onako visoku „pobedu“. Verujemo da je gotovo identično bilo i u Boru, Aranđelovcu i Sevojnu, a sigurni smo da će i materijalni dokazi krađa u tim mestima narednih dana sve više izlaziti na videlo.

Njihova nedela i zlodela nisu nešto što nas je iznenadilo, a ništa manje nas nije iznenadio ni bezobrazluk kojim su Vučić i Stefanović doktor Nebojša sinoć objavili kako su ovo najregulaniji izbori ikada, što je predsednik SNS-a ponovio i jutros kada je gostovao na pinku (malo slovo je namerno, nije plod greške u kucanju).

Svako od SNS-ovaca bi trebalo da pogleda sledeći snimak. Ovaj hrabri kontrolor je juče u Rakovici pokušao da obradni volju birača, a morao je da doživi bliski susret sa SNS gorilama koje su bile poslate da „zavedu red“ u ovom kraju Beograda.

Снимак покушаја утеривања страха, од стране снс батинаша, након примећеног вођења паралелне евиденције изашлих гласача (по редном броју бирачког списка). На бирачко место 52, општина Раковица, упала су четворица младића, и тврдили да "наставим ли овако, нећу добро проћи". У једном тренутку дошло је и до физичког напада. Председник бирачког места (снс) одбио је да наложи присутнима, да се уклоне. На два позива полиција се није одазвала, пошто је након сваког уследио још један, председников.

Posted by Милош Ушљебрка on Sunday, 4 March 2018

Ovakvih slika smo se nagledali tokom jučerašnjeg dana, a nadamo se da će one jednom postati samo deo ružne prošlosti. Svima koji su imali hrabrosti da urade isto što je uradio momak iz ovog videa poručujemo:

Svaka čast! Banda će pasti, a borba za oslobođenje od SNS-a se nastavlja kao i do sada. Samo hrabro!

Comments

comments