Politika

Brnabić priznala da Vlada nema rešenje za građane zaduženih u švajcarcima

Predsednica vlade Ana Brnabić rekla je danas da vlada još nema rešenje za građane koji su se zadužili u švajcarskim francima, ali da se razgovara sa bankama i radi na rešavanju tog problema.

“Razgovaramo sa bankama, videćemo kako ćemo taj problem rešiti. Još nemamo rešenje, ali smo imali sastanke sa bankama i tokom vikenda, radimo na tome”, rekla je Brnabić novinarima u OŠ „Jovan Dučić“ u Beogradu.

Infobrif.rs

Brnabić je, na pitanje novinara zašto je predsednik Aleksandar Vučić razgovarao sa građanima koji su zaduženi u švajcarskim francima, a to nije učinila ona, rekla da je ona razgovarala sa predstavnicima Narodne banke Srbije.

“Probaćemo da nađemo rešenje, ja sam pragmatična osoba, meni je važan rezultat. Građanima je takođe najvažnije da postoji neki rezultat”, rekla je Brnabić.

Kaže da je razgovarala sa direktorkom Pošte kao i sa predstavnicima sindikata iz Katastra, sa kojima nije postignut dogovor.

“Mi im stojimo na raspolaganju i razgovaraćemo dok se ne reše problemi”, istakla je Brnabić i dodala da ne stoje kritike da je vladi važnija Pošta od Katastra, budući da se, kaže, više razgovaralo sa predstavnicima Geodetskog zavoda.

Brnabić je istakla i da je ministar policije Nebojša Stefanović takođe i potpredsednik vlade i da može da razgovara sa svim sindikatima.

(Izvor: Infobrif)

Comments

comments