Politika

U toku je PROTEST “Šabac vam nećemo oprostiti”

Protest pod sloganom “Šabac vam nećemo oprostiti” – počeo je ispred Osnovnog suda u tom gradu. Kako je najavio predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović, protest je okupljanje svih onih koji misle da nema stajanja dok ne vidimo leđa trovačima.

Na protest je pozvao i šabački pokret “Budjenje”.

“Tražimo od policije, tužilaštva i suda da rade svoj posao: pronađite i privedite pravdi BATINAŠE SA MOSTA I NJIHOVE ŠEFOVE IZ GRADSKE UPRAVE ŠAPCA, ONE KOJI POZIVAJU NA LINČ MALOLETNIKA I NOVINARA, VOZAČA BAGERA KOJI GA JE KORISTIO DA BI UGROZIO ŽIVOTE, SVE ODGOVORNE ZA POVLAČENJE POLICIJE SA MOSTA!” – piše u pozivu “Buđenja”.

Među okupljenima je i novinar Nenad Kulačin koji je kazao da je sramotno kako se šabačka vlast odnosi prema novinarima i građanima.

Podsetimo, prethodnih dana Šabac je bio preplavljen plakatima sa natpisom “Traže se…” a na njima su bile fotografije sa imenima i prezimenima jednog šabačkog advokata, jednog maloletnika i urednice “Podrinskih” Isidore Kovačević. Ove “poternice” bile su polepljene po banderama, stablima, ulazima zgrada…

 

Foto: nova.rs

Comments

comments