Politika

Đilas: ” Vučić dovukao ljude sa 1200 autobusa i opet ih je bilo manje nego u šetnji za Olivera”

Jedan od osnivača Saveza za Srbiju Dragan Đilas reagovao je na današnje tvrdnje Aleksandra Vučića, istakavši da je predsednik Srbije i predsednik SNS još jednom zloupotrebio obraćanje naciji da bi servirao nove laži.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) PUTIN: U PLANU NIJE DA IDEM NA BILO KAKVE MITINGE!

Kako je naveo, naročito je sramotan pokušaj omalovažavanja ljudi koji protestuju iz subote u subotu višestruko umanjivanjem njihovog broja na 5.000, a još je sramotnije što Vučić njima suprotstavlja broj onih koji su juče u Beograd došli maltene pod prinudom.

PROČITAJTE JOŠ: NE GOSPODO, MI NE PLJUJEMO PO PUTINU, MI PLJUJEMO PO VAMA!

„Jučerašnji dolazak predsednika Rusije, Vučić je iskoristio za sopstveni kontramiting, ali nisu mu pomogle ni brojne zloupotrebe, ucene i dovođenje zaposlenih u javnim preduzećima. Dovukao je ljude iz cele Srbije sa 1.200 autobusa, izreketirali su firme da plaćaju troškove dovođenja ljudi, određivali su kvote i pravili spiskove čak i po domovima penzionera, i opet ih nije bilo onoliko koliko je bilo uglavnom Beograđana u memorijalnoj šetnji za Olivera Ivanovića. Zato pozivam sugrađane da se protestnoj šetnji pridružimo i u subotu, u 18 sati kod Platoa, i da još jednom pokažemo autokrati Vučiću da nas ima ne 5.000, kako on tvrdi, već pet miliona“, poručio je Đilas.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) SVAKA ČAST: NEĆU DA IDEM – DAJTE MI OTKAZ!

(izvor: infobrif.rs)

Comments

comments