Politika

(FOTO) Kako je Vučić obrukao Srbiju u Kini

Predsednik Srpske Napredne Stranke boravi u Kini gde učestvuje na konferenciji o “Pojasu i putu” i malo je reći da je to udarna vest već 2 dana u svim režimskim medijima.

Ono što njegovi “mediji” ipak zaboravljaju da kažu jeste da osim Srbije tu učestvuju između ostalih i Mongolija, Kipar, Kenija, Kambodža i da je svima naravno ukazana ista čast kao i šefu naprednjaka. Ipak je to domaćinski gest a ne činjenica da je Aleksandar Vučić toliko cenjen i poštovan u ovoj zemlji.

Bilo kako bilo, kada pogledate ovu sliku iznad može da se primeti da je samo jedan šef delegacije došao na konferenciju neprikladno odeven – u farmerkama i bez kravate. Pogađate, to je Aleksandar Vučić.

Pogledajte uostalom i sami fotografiju pa procenite.

Govoreći za domaće medije, Vučić je danas izjavio:

– Ushićen sam… Uzbuđen sam zbog rezultata današnjeg dana, rekao je predsednik Srbije dodajući da je ovaj dan izuzetno svečan i istakavši da je Srbija u Pekingu imala izuzetan prijem i tretman pun poštovanja.

 Sve ovo je još jedan dokaz da priča a ništa ne govori jer ne znamo šta je zaista razgovarao sa kineskim domaćinima.
Ono što smo ipak saznali jeste da Vučić planira predsednike Kine i Rusije da upozna sa planom za Kosovo i dešavanjima koja nas očekuju 29. marta u Berlinu, a kada pogledamo širu sliku možemo slobodno zaključiti da će pokušati da ih ubedi da prihvate plan koji će izneti Angela Merkel i Emanuel Makron.
Na kraju možemo reći da i svojim ponašanjem, odevanjem, pa na kraju krajeva i govorom, lider SNS-a još jednom je uspeo da obruka Srbiju. Ovoga puta i u Kini.

Comments

comments