Politika

(FOTO) Napredni beogradski budžet: Za jarbole 406 MILIONA, za vrtiće i škole – 0 dinara!

Otišao je Mali doktor Siniša, a došao Radojičić doktor Zoki. I to je jedino što se promenilo u Beogradu posle prethodnih izbora.

Politika koju vodi SNS u glavnom gradu je ostala ista, ali nam se čini da svakim danom postaje sve više i više – groteskna.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ ŽELI SRBIJU BEZ VLADE I PARLAMENTA – PO ERDOGANOVOM RECEPTU!

Pravo da damo ovakvu tvrdnju daje nam rebalans budžeta glavnog grada, koji će se u petak naći pred odbornicima gradske skupštine.

Ovim rebalansom je predviđeno da Grad Beograd potroši nešto više od 406 MILIONA dinara samo na jarbole i zastave!

To su ove dve cifre na slici ispod, kada se saberu.

Pritom, nije planiran niti dinar za nove škole, vrtiće ili kanalizaciju u delovima grada koji istu još uvek nisu dobili.

PROČITAJTE JOŠ: LUDILO SNS-OVOG POSLANIKA: NEMAČKI SUDIJA SE SVETIO ZA DRUGI SVETSKI RAT, SRBI SU “MALI RUSI”?!

Da podestimo možda one koji nisu dovoljno u toku: projekat jarbola sa zastavama Srbije, koji bi bili rasporođeni na različitim lokacijama u Beogradu, podržao je svojevremeno i Aleksandar Vučić. Kada je posle toga predložio projekat “54 fontane za druga Aleka”, pomislili smo da se od ove megalomanske gluposti potpuno odustalo. Nažalost, izgleda da smo se prevarili.

PROČITAJTE JOŠ: SNS-OVI DIREKTORI DOVELI RTV NA KORAK DO BANKROTA!

Ako ova glupost bude usvojena na gradskoj skupštini, Beograđani će iz svog džepa debelo platiti ogromnu glupost naprednjaka, a jarboli ovom gradu (sa zastavama ili bez njih) neće doneti – aposlutno ništa!

Comments

comments