Politika

(FOTO): Okolina Lučana POD OPSADOM NAPREDNJAKA, uplašeni ljudi samo povremeno proviruju kroz prozore!

Izbori u opštini Lučani u centralnoj Srbiji trebalo bi da se održe 16 decembra.

Do glasanja u ovom gradu i njegovoj okolini ostalo je oko tri nedelje. Nažalost, nije novost da je Srpska napredna stranka poslala svoje aktiviste u ovu opštinu, sa ciljem da izvrši na sve moguće načine pritisak na lokalno stanovništvo.

PROČITAJTE JOŠ: SRBI SA KIM OŠTRI: VUČIĆ JE BEDNA KUKAVICA!

Već nedeljama unazad stižu nam priče o batinašima, džipovima bez tablica, grupama za pritisak (iz Pančeva i Vršca) i ostaloj naprednoj bulumenti koja se gosti u hotelu “Park” u Ivanjici dok ovde obavlja zadatke koje su dobili od svoje centrale.

PROČITAJTE JOŠ: “PODIZANJE CENA JE SAMO ODVLAČENJE PAŽNJE DOK TRAJU HAPŠENJA PO KOSOVU”

Uz sve ove pritiske pitanje je koliko će opozicija moći da uradi na izborima. Samostalna poslanica u Skupštini Marinika Tepić je ovih dana na licu mesta u okolini Lučana, odakle je i poslala sledeće informacije, koje možete videti u njenom “tvitu” ispod.

Verujemo da su informacije tačne, kao i u mnogim prethodnim slučajevima kada je Marinika Tepić obilazila Srbiju i donosila informacije o naprednjačkom teroru direktno sa lica mesta.

Slede nam još jedni izbori u atmosferi straha. Nadamo se da će to biti poslednji izbori na kojima će SNS moći da izvodi svoje falange i da zastrašuje građane Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO, VIDEO) SVE INFORMACIJE O NAPADU NA BORKA STEFANOVIĆA

Comments

comments