Politika

(FOTO) PILI I SLAVILI SA RAMUŠEM: Srpska lista na rođendanu Haradinajeve stranke!

Kada je kosovska policija pred sve TV kamerama i u (najverovatnije izrežiranom) incidentu sprovela Marka Đurića, Srpska lista (čitaj SNS na severu Kosova) odlučila je da izađe i kosovske vlade. Međutim, to nije sprečilo Vučićeve ortake iz južne pokrajine da juče do kasno u noć proslave rođendan Haradinajeve “Alijanse za budućnost Kosova”!

Na fotografijama ispod u društvu čoveka koga Srbija tereti za ratne zločine i traži njegovo izručenje su Goran Rakić, predsednik Liste, zatim zamenik premijera Kosova i Ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić, ministar za poljoprivredu Nenad Rikalo, ministar lokalne samouprave Ivan Todosijević, potpredsednik Skupštine Kosova i poslanik Srpske Liste Slavko Simić…

PROČITAJTE JOŠ: PRAVI RAZLOG ZAŠTO VUČIĆ NE IDE NA PUTINOVU INAUGURACIJU

Koristimo priliku da se izvinimo našim čitaocima zato što fotografije možda nisu dovoljno jasne. Preuzeli smo ih sa sajta prištinskog dnevnika “Zeri”.

PROČITAJTE JOŠ: SEĆATE LI SE BRATIMIRA, NAPREDNJAKA KOJI NIJE ZNAO NI KOJI JE FAKULTET ZAVRŠIO?!

Šta je u ovom potezu Srpske liste sporno?

Jedno je ako u ovoj situaciju oko rešavanja statusa Kosova morate da sarađujete sa Prištinom i ljudima koji su ubijali pripadnike vašeg naroda da biste koliko – toliko učinili nešto za Srbe sa Kosova i Metohije. Drugo je, kada van “kosovskog parlamenta” odlazite na pijanke i večere sa Haradinajem i sličnim zločincima! To mnogo govori o vama, ko ste zaista i za čiji interes radite…

Nas ovo nije nimalo iznenadilo. Kao što Aleksandar Vučić svakodnevno radi protiv interesa Srbije, tako i njegova lista na KiM radi protiv interesa svog naroda u južnoj pokrajini. Jedino što Rakić i ekipa to više ni ne skrivaju!

PROČITAJTE JOŠ: AKO OSNUJEŠ SINDIKAT U JURI – DOBIJEŠ OTKAZ!

Comments

comments