Politika

(FOTO): Pljačka Beograđana: SNS “rekonstruiše” ulicu koja je završena PROŠLE godine!

Duple rekonstrukcije ulica, trgova, prolaza, pločnika širom Srbije i nisu velika novost. Napredni režim je duple poslove i ugrađivanje u iste doveo do nivoa umetnosti (ako se to može tako nazvati). Međutim, ovaj poslednji koji je planiran za 2018. godinu može samo dodatno da ubije u pojam sve nas koji živimo u ovoj zemlji, a naročito one koji žive u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO) U INAT BLATOIDIMA: SERGEJ OBJAVIO KLJUČNI DOKAZ DA NJEGOVA FONDACIJA RADI PO ZAKONU

Naime, u Službenom listu grada Beograda objavljena je lista “kapitalnih projekata” za ovu i narednu, 2019. godinu.

U moru podataka i cifri pažnju nam je privkao naziv jednog od njih: Rekonstrukcija Ruzveltove ulice.

Za naše čitaoce koji možda ne znaju, Ruzveltova ulica u Beogradu ide od Vukovog spomenika pa do kružnog toka kod Bogoslovije, nedaleko od Pančevačkog mosta. Ta ulica je rekonstruisana tokom leta prošle, 2017. godine i to je trajalo nekoliko meseci.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): ZAŠTO NIKAD NEĆU OTIĆI U LIDL?

Na slici ispod možete da vidite koliko beogradske vlasti na čelu sa Goranom Vesićem i veselim gradonačelnikom Zoranom Radojičićem planiraju da potroše na novu “rekonstrukciju”.

U prvom sa leve strane, na samom vrhu je cifra koja je predviđena za ovu godinu. Pored nje je novac koji će biti potrošen tokom 2019. godine.

Svako ko je prošao Ruzveltovom ulicom zna da, iako nije urađena sjajno (što je manir naprednog izvođenja radova), svakako ne mora da se rekonstruiše ove godine, pošto nema većih oštećenja, obzirom da je prošlo tek nešto više od godinu dana od prethodne rekonstrukcije. I da još za sve to ove godine ode 234 MILIONA, a naredne još 59 MILIONA dinara!

PROČITAJTE JOŠ: BRNABIĆ NAS OTVORENO ZA*EBAVA SA PRIČOM O UČLANJENJU U SNS!

Ko se ovaj put ugrađuje u novi posao: Vesić? Radojičić? Milutin Folić? Sva trojica? Neko četvrti? Možemo samo da nagađamo…

Ko želi da pogleda na šta će sve gradska vlast trošiti novac tokom ove i iduće godine, to može na sledećem linku, gde se nalazi broj Službenog lista grada Beograda u kome je objavljen i trošak za novu rekonstrukciju Ruzveltove ulice (na 26. strani).

http://www.sllistbeograd.rs/pdf/2018/64-2018.pdf#view=Fit&page=1

Comments

comments