Politika

“Vučić bi u kampanji trebalo da priča o rezultatima, a ne da daje nova obećanja”

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je da je koncept kampanje “Budućnost Srbije” predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića promašen, jer bi, kako je ocenio, posle sedam godina na vlasti trebalo da govori o rezultatima, a ne da nudi nova obećanja.

PROČITAJTE JOŠ: STRAZBUR ODBIO ŽALBU PENZIONERA UZ OBRAZLOŽENJE DA “NISU DOVOLJNO OŠTEĆENI”?!

Jovanović je u emisiji “Razotkrivanje” na Televiziji Naša rekao da se u razvijenim i pristojnim zemljama gradjanima podnosi račun o rezultatima.

“Ne ide se u kampanju u kojoj se samo govori o nekom budućem vremenu. Vučić je dužan da govori o rezultatima i o onome što je uradjeno”, rekao je Jovanović.

On je ocenio da su svuda u svetu rezultati jedina garancija za budućnost i nove projekte, a Vučić u svojoj kampanji govori najmanje o uradjenom, “kao da posle sedam godina na vlasti nije odgovoran za sadašnjost”.

PROČITAJTE JOŠ: NA KRAJU ĆE ISPASTI DA SE JOVANOVIĆ SAMOZAPALIO I PUCAO NA SEBE IZ ZASEDE

Jovanović je naveo da je sporan i koncept finansiranja kampanje “Budućnost Srbije”.

“Ako se ta kampanja finansira stranačkim sredstvima SNS-a, onda Vučić krši Ustav Srbije koji ga obavezuje da bude predsednik svih gradjana, a ukoliko se finansira iz javnih sredstava, odnosno novcem gradjana Srbije, onda je to zloupotreba budžeta u partijske svrhe”, rekao je Jovanović.

Vučić je 7. februara započeo kapanju obilaska 29 okruga pod nazivom “Budućnost Srbije, a započeo je obilaskom Pčinjskog okruga.

Do sada je obišao i Južnobanatski, Mačvanski, Raški, Rasinski i Jablanički okrug.

PROČITAJTE JOŠ: “VUČIĆ U AMERICI NUDI NEZAVISNO KOSOVO – ODMAH”

(izvor: BETA)

Comments

comments