Politika

Kao što sada laže Srbe sa Kosmeta, Vučić je pre par godina lagao i Srbe iz Benkovca!!

Bili smo svedoci nedavnog silaska Vučića među Srbe na Kosmetu, kada je šakom i kapom “delio” traktore, ovce, krave i “rešavao” probleme našeg naroda iz enklava južno od Ibra.

Da, sećamo se, bilo je to onda kada je smrt Olivera Ivanovića koristio za sopstvenu promociju i kada je na najodvratniji mogući način preko sopstvenih medija pokušao da povrati poljuljani rejting.

Nije taj odlazak na Kosmet i pričanje bajki lokalnom stanovništvu nikakva novost. Nije to bolesni um predsednika SNS-a sada smislio, sličnim gadostima služio se i pred kampanju 2012. godine.

Tada su mu Srbi iz Benkovca trebali da dođe na vlast, a sada koristi naše sunarodnike iz južne pokrajine da bi na njoj opstao, jer neminovno je da se fotelje klimaju, iz dana u dan sve brže, jače i bolje.

Prenosimo poruke Janka Veselinovića, lidera Pokreta za preokret i čoveka koji se više decenija bori za položaj Srba u regionu. Janko je za naš portal potvrdio da je ono što smo videli na Kosmetu samo replika iz Benkovca pre 7 godina, jer rejting se mora održati. Sredstva nisu bitna, ionako u kartelu moral ne postoji…

Comments

comments