Politika

MORBIDNO: Vučić lažirao rođenje prve bebe!

Sam dolazak nove 2019. godine obeležila je jedna itekako neprijatna scena. Ok, nije sporno što Aleksandar Vučić provodi novogodišnju noć u bolnici, tamo mu je i mesto, problem je što nije u ulozi pacijenta, već, pa ne znamo ni mi čega.

On je obišao Milicu Ivković koja je nekih pola sata posle ponoći na svet donela malu Iskru i da ne bude zabune želimo im apsolutno svu sreću u životu.

Problem leži u tome što čak i ako izuzmemo ove jezive scene, i malo nenormalnu poruku predsednika SNS-a da rođenje devojčice donosi mir, sigurnost, stabilnost za celu državu (da, stvarno je to rekao) mala Iskra izgleda nije prva beba koja je rođena u ovoj godini.

Nakon što su shvatili kakvu su bljuvotinu i sramotu napravili brže bolje pokušali su to da zataškaju onako kako jedino i umeju – još većom sramotom.

Tako je sada objavljeno da su ove dve devojčice rođene istog minuta, čak i iste sekunde, te će obe podeliti nagradu koja pripada prvorođenoj bebi.

Sada sve na stranu, deci, njihovim roditeljima i porodicama želimo apsolutno sve najlepše i u ime svih nas im se izvinjavamo na ovoj sramoti i bolesti jednog čoveka koji mora i ovakve situacije da koristi zarad lične promocije.

Potraži pomoć Aleksandre, u tolikoj bolnici neko ti sigurno može pomoći.

Comments

comments